Radio Simplu

Tatăl și fiica și-au surprins invitații cu un dans modern

Unele dintre cele mai populare filmulețe din mediul online sunt dansurile dintre tată și fiică, fie că sunt surprinse la petrecerile de 14, 16, 18 ani, sau la alte evenimente specifice altor culturi. Bineînțeles, unul dintre cele mai cunoscute evenimente este nunta.

În acest caz, dansul a surprins invitații în cadrul petrecerii de bat mitzvah. Tatăl, Jonathan și fetița sa de 13 ani, Danielle, au oferit o surpriză prietenilor și familiei prin ceea ce, inițial, părea un dans clasic lent. Își încep dansul pe melodia clasică “Daddy’s Little Girl”, un cântec cântat de Michael Buble.

Toată lumea se simțea foarte bine în timp ce îi privea pe cei doi, Danielle purta o rochie frumoasă, de culoare roz, înconjurați de oamenii pe care îi iubește și de un decor superb. Totul se schimbă atunci când melodia “Daddy’s Little Girl” este schimbată cu un ritm mult mai modern.

Melodia “Tik Tok”, cântată de Kesha a adus multe surprize pentru invitați care au oferit, la rândul lor, aplauze și încurajări. Dansează în sincron, și folosesc pași amuzanți care câștigă și mai multe aplauze de la cei din jur.

Pe măsură ce prestația lor înaintează, melodia tranzitează în alt cântec, de data asta cântat de 50 Cent – “In Da Club”, dar și “Party Rock Anthem” de LMFAO.

DJ-ul încurajează pe toată lumea să aplause și să danseze și ei și toată lumea se conformează, inclusiv tatăl Jonathan și fiica Danielle. După mișcările lor de hip-hop, aceștia termină coregrafia și și întorc la melodia inițială, “Daddy’s Little Girl”.

Prietenii și familia au aplaudat imediat și au început să țipe și să îi aclame pe cei doi.

Relația tată fiică este una dintre cele mai strânse din lume. Chiar dacă majoritatea bărbaților susțin că își doresc un băiat, din momentul în care își țin fetița îm brațe, scopul lor este să o protejeze și să o răsfețe, indiferent de vârsta acesteia.

Un tată trece prin toate stările prin care trece și fiica lui, chiar dacă nu se exteriorizează și chiar dacă unii dintre ei nu sunt atât de emotivi precum sunt mamele. Fie că sunt alături în prima zi de grădiniță, școală sau la examenele importante, aceștia spun mereu ceea ce trebuie și le încurajează constant.

Reprezintă un stâlp de susținere important și persoana care simte mereu nevoia să își protejeze fetița.

Acest eveniment este foarte important pentru părinții evrei, atunci când copiii lor împlinesc vârsta de 13 ani, devenind un mare motiv de sărbătoare cu toți prietenii și familia.

Barul sau batul Mițva este o ceremonie religioasă evreiască, reprezentânt o trecere către maturitate, integrarea în comunitate. În cazul băieților, ceremonia folosește termenul de Bar Mițva, iar în cazul fetelor, Bat Mițva.

Indiferent de ocazie sau de cultură, astfel de dansuri chiar impresionează. Un dans alături de unul dintre părinți este un eveniment pe care nimeni nu îl va uita niciodată, asa că, dacă avem ocazia, ar trebui să profităm de fiecare dată, mai ales dacă părinții acceptă să se plieze pe un dans modern și amuzant.