Radio Simplu

S-a prezentat la un concurs de talente cu un spectacol de magie. Cum a reușit fata să câștige inimile juraților

A uimit publicul cu o iluzie extrem de nouă la concursul de talente Britain’s Got Talent și Josephine Lee a spus că își dorește să ajute toate femeile magicieni. Pe scenă, trucul lui Josephine a început cu mingi albe care levitau și s-a încheiat cu o dispariție unică prin care oamenii au văzut-o, practic, teleportându-se pe scenă.

Primind patru voturi pozitive de la toți membri juriului, Amanda Holden i-a descris prestația ca uluitoare, în timp ce David Walliams a declarat: „mi-a plăcut mult ceea ce au făcut, o imaginea vizuală frumoasă, chiar cred că este minunat.”

În timp ce nimeni nu are nicio idee cum a reușit femeia să scoată trucul la capăt, unii dintre fanii emisiunii susțin că ar exista mai mult de o singură frumusețe blondă.

Josephine Lee, în vârstă de 30 de ani în prezent, susține că femeile din industria magicienilor încă sunt prost reprezentate și că speră că va putea să ajute lucrurile să se schimbe în această privință.

Sunt aici pentru a reprezenta femeile magicieni. Chiar cred că aceasta este singura meserie care suferă un dezechilibru din socieatatea din ziua de azi, iar faptul că particip la acest concurs este un mesaj pe care vreau să-l transmit celorlalte femei și anume că putem, trebuie doar să avem destul de mult curaj încât să încercăm.

Așa cum, de altfel, a și făcut Josephine. Femeia s-a decis să devină un magician profesionist în ianuarie 2016, după ce a lucrat ca dansatoare și asistenta unui magician.

„Am făcut magie de una singură doar din 2016, așa că aceasta a fost oportunitatea mea de a mă expune, sunt foarte nouă în industrie. Am fost dansatoare și apoi am lucrat ca asistenta unui magician pentru mult timp, dar m-am hotărât să devin un magician cu normă întreagă.

Este foarte diferit să fii pe scenă de una singură față de situațiile în care mai ai pe cineva în spate.”

Aceasta a trecut în etapa următoare, făcând promisiunea de a continua să-și transmită mesajul dacă ajunge acolo. Josephine Lee și-a dorit să ajungă cel de-al doilea magician consecutiv care să câștige seria (după Richard Jones).

Totuși, aceasta a fost pregătită pentru competiție, în special pe adversara Issy Simpson – fetița de opt ani care a lăsat juriul cu gura căscată după numărul său de magie. În legătură cu Issy, Josephine spune:

„O ador pe Issy și are sprijinul meu 100%. Pentru o fetiță de opt ani să urce pe scenă – eu am 29 și am fost foarte emoționată – ca ea să apară cu atât de multă încredere în sine și cu un astfel de zâmbet, are sprijinul meu complet.”

În cazul în care vă întrebați cum i-a reușit trucul din timpul emisiunii – reușind să apară de sub o bucată de material argintiu după ce s-a închis într-o cutie, Josephine vrea să știm că nu are o soră geamănă ascunsă deși glumește și susține că totul ar fi fost mult mai ușor dacă ar avea.

Prestația acesteia chiar a fost impresionantă și ne-a lăsat pe toți să ne întrebăm oare cum a reușit asta?