Radio Simplu

Fetiţa lui Bursucu’ a implinit o lună şi tăticul i-a făcut o şedinţă foto

GALERIE FOTO (3)

Bucurie imensa pentru Bursucu si iubita sa, Andreea! Acesti au devenit parinti in urma cu o luna, iar acum au organizat o sedinta foto deosebita pentru micuta lor comoara!

Acestia sunt impreuna de 6 ani si au o relatie de dragoste foarte frumoasa! Cuplul a asteptat cu nerabdare venirea pe lume a micutei, iar acum se bucura de orice secunda petrecuta impreuna.

Bursucu a vorbit despre momentul emotionant in care a aflat ca va devein tata, simtea ca I se indeplineste un vis:

“Imi doream foarte mult sa devin tata, vorbisem cu Andreea ca e momentul… Surpriza mi-a fost facuta de Sfantul Andrei, chiar de ziua onomastica a iubitei mele.

Ea imi asezase ecografia intr-o cutie, mi-a spus: “vezi ca ai ceva pe masa”; eu am deschis cutia si am gasit acolo o poza cu un bob de fasole.

Nu stiam ce sa cred, daca sa plang de bucurie sau sa rad! Cand mi-am dat seama ca e real, ca nu e o gluma, aveam ochii in lacrimi.

Deşi imi spuneam in sinea mea ca nu trebuie sa plâng. Sa devii parinte este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla.”

Micuta Anays a implinit o luna, iar parintii sai i-au organizat o sedinta foto inedita. Bursucu nu a rezistat si si-a droit sa impartaseasca si cu fanii sai unele dintre fotografii, impreuna cu un mesaj pentru Anays: “12.07.2018- este ziua in care tu ai venit pe lume!

-ziua in care familia noastra s-a mai imbogatit cu un membru, un membru mult asteptat, dorit si iubit

-ziua in care noi am devenit cea mai fericita familie ! Iti multumim pentru ca ne-ai ales pe noi sa-ti fim parinti si pe Ale sa-ti fie sora! Promitem sa facem tot ce stim noi mai bine pentru a te face fericita!!!

Pozele au strans mii de aprecieri, iar fanii acestuia i-au facut unele dintre cele mai frumoase urari micutei Anays!

Bursucu şi-a ţinut bine ascunsă povestea de dragoste. Celebrul coregraf, care a anunţat că va deveni peste două luni tătic, trăieşte o idilă cu o tânără afaceristă din Constanţa. Andreea este manager la un parc de distracţii din staţiunea Mamaia, cei doi fiind într-o relaţie din anul 2012.

Colegul lui Teo se pregăteşte să schimbe scutece şi este extrem de emoţionat. Coregraful a dat chiar el vestea şi a luat prin surpindere pe toată lumea, căci doar apropiaţii îi ştiau iubita. Adrian Cristea (30 de ani), pe numele lui real, este cuplat cu Andreea, de şase ani. Tânăra este manager la cel mai mare parc acvaric din Mamaia, dar în scurt timp se va ocupa mai mult de bebeluşul pe care îl poartă în pântece.

“Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul. Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: «vezi că ai ceva pe masă». Eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng. Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă”, a spus viitorul tătic la Kanal D.

Dacă Bursucu este pentru prima dată în ipostaza de viitor părinte, iubita lui Andreea mai are un copil dintr-o relaţie anterioară, tot o fetiţă. „Este o fată tare frumoasă şi foarte deşteaptă. Ne înţelegem foarte bine, e o fată cu totul şi cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”, povestea Bursucu în trecut despre fiica adoptivă.