Radio Simplu

OCHII TAI – Andra si Dan Bitman, 2 artisti minunati!

La 50 de ani, Dan Bittman ramane unul dintre cei mai carismatici si doriti burlaci din Romania.

Din nefericire pentru fanele lui insa, cantaretul este de 21 de ani impreuna cu aceeasi femeie, care i-a daruit si 3 baieti.

Solistul Holograf si cea care avea sa-i devina iubita s-au cunoscut in 1991 si au ramas impreuna de atunci.

Pana sa o cunoasca pe Liliana, Dan Bittman a recunoscut intr-un interviu pentru revista „Playboy” ca a dus o viata extrem de libertina.

„Mergeam pe metoda ochi în ochi. Le mai scoteam şi prin parc, dar astea se întâmpla la modul frumos, romantic.”, a povestit el despre modul in care seducea reprezentantele genului frumos.

Mulţi dintre membrii formaţiilor de frunte ne întâlneam cu toţii, seara, la dispensar, la aceeaşi doamnă doctor, care ne prescria un tratament.”, a mai adaugat el.

Acest stil de viata a luat insa sfarsit atunci cand a intalnit-o pe cea care ii este alaturi de aproape 22 de ani.

Cuplul are impreuna 3 baieti, Alex, de 14 ani, Patrick Noah, de 9 ani si Mark Nicolas de 6 ani.

Si, desi au preferat sa nu se casatoreasca, solistul Holograf a declarat in nenumarate randuri ca nu isi poate imagina viata fara Liliana si cei trei copii ai lor.

La randul ei, iubita lui, Liliana, i-a facut o frumoasa declaratie de dragoste pe site-ul Cutiuta Muzicala, proiectul ei: „Ceea ce am construit împreună este cel mai preţios lucru din viaţa mea. Dan Bittman este Alfa şi Omega pentru mine personal”.

Dan Bittman rămâne un burlac convins şi un veşnic cuceritor! Deşi are trei băieţi cu Liliana Ştefan, iubita sa de mai bine de 25 de ani, artistul a lăsat să se înţeleagă faptul că nu a ajuns cu textiera în faţa altarului pentru că ar fi fost refuzat.

Dan Bittman este recunoscut drept unul dintre cei mai mari cuceritori din showbiz-ul autohton.

Şi-a păstrat şarmul din tinereţe şi a rămas un mare crai! Artistul este şi acum un mare Don Juan, însă mereu ştie cum să o împace pe Liliana Ştefan, de câte ori aceasta află că el a călcat strâmb.

Deşi spune că a cerut-o de nevastă d emai multe ori, solistul lasă să se înţeleagă că textiera nu ar fi vrut să devină doamna Bittman.

„De două ori a fost cerută. Liliana e gata cerută şi refuzată!”, a spus artistul la emisiunea X-tra Night Show întrebat fiind dacă nu ar cânta cu ce femeie s-ar însura.