Radio Simplu

Va mai amintiti de Gabriela Spanic?

GALERIE FOTO (5)

Cu siguranta toata lumea isi aminteste de Gabriela Spanic. Cand ii spui numele te gandesti la telenovele reprezentative in care a jucat: “Uzurpatoarea” sau “Razbunarea”.

Este originara din Venezuela, dar momentan locuieste in Mexic si are o sora geamana, abia reusesti sa le deosebesti. Au jucat in nenumarate roluri impreuna, iar asemanarea izbitoare a reusit sa fie subiectul unor telenovele cunoscute in toata lumea. A fost extrem de apreciata pentru toate rolurile pe care le-a interpretat si a primit numeroase distinctii si premii pe care le pastreaza intr-o camera speciala din casa sa.

Cariera ei a fost presarata cu bune si cu rele, a fost protagonista multor scandaluri si mereu in atentia presei. A aratat mereu superb, nu avea nicio interventie chirurgicala. Insa acum este de nerecunoscut. A suferit o serie de operatii care i-au schimbat complet aspectul.

Desi neaga toate aceste interventii, chirurgii esteticieni care i-au studiat fotografiile au ajuns la concluzia ca are pometii mariti, buzele, interventie chirurgicala la nivelul sanilor si a posteriorului. Recent, ea a declarat pentru revista People: “Make-up artistii spun ca am unul dintre cele mai reusite tipuri de ten. Nu am niciun fel de operatie estetica la nivelul fetei, totul este natural. Lumea se asteapta sa arat ca in prima mea aparitie in “Uzurpatoarea”, insa atunci aveam 24 de ani, iar schimbarile se datoreaza trecerii timpului.”

Pe Gabriela Spanic o știm cu toții! A jucat în nenumărate telenovele difuzate chiar și-n România, printre care ”La usurpadora”, unde a portretizat viața unor gemene, iar, în anul 2004, a sosit în țara noastră la invitația postului de televiziune ”Acasă”, pentru a lua parte la filmările unei telenovele românești. Pe Daniela Spanic, sora sa geamănă, însă, nu o știe nimeni. De altfel, mulți nici nu știau că actrița Gabi Spanic are o soră geamănă.

Ei bine, da, actrița de telenovele Gabriela Spanic are o soră geamănă, care îi seamănă perfect, dar care a ales să aibă o viață privată, lipsită de lumina reflectoarelor, spre deosebire de sora sa. Un alt motiv pentru care nu știam de existența Danielei Spanic este faptul că aceasta era certată cu Gabriela Spanic încă din 2007.

Cele două surori nu și-au vorbit timp de zece ani, după ce Daniela a suferit un accident vascular pe când era însărcinată, ceea ce a făcut ca aceasta să se îndepărteze de sora ei, și chiar de întrega familie. Anul trecut, însă, în luna septembrie, cu ajutorul emisiunii ”Suleta la sopa”, Gabriela Spanic a făcut pace cu sora sa, vizitând-o și strângând-o în brațe după zece ani.

Acum, cele două surori au o relație apropiată, iar pe conturile lor de socializare apar multe cadre de familie. Și, văzându-le, nu putem să nu remarcăm cât de bine se aseamănă Gabriela și Daniela Spanic acum, la cei 44 de ani. Iată mai multe cadre cu cele două surori pentru a vă convinge de asemănarea lor fizică!