Radio Simplu

Fetița impresionează toți jurații cu vocea ei la un concurs de talente

Legendele britanice din trupa Queen au fost mereu înaintea vremurilor lor. Chiar și în ziua de azi, sunetul lor este atât de unic și maiestuos. Au avut stiluri neparalele și o incredibilă recunoaștere a genialității muzicii lor, dar și a prezenței de scenă, a modului în care se îmbrăcau și a întregului complex.

Făcând o combinație între genuri diferite ca rockul progresiv, glam și heavy metal cu o picătură de pop, muzica lor epică va continua să trăiască o veșnicie printre fanii care o ascultă, indiferent dacă sunt tineri sau mai în vârstă.

Chiar dacă muzica rock nu este ceva ce asculți vreodată, sau dacă îți petreci timpul liber ascultând doar operă și alte forme de muzică clasică, trupa Queen a reușit într-un fel să intre la inimile tuturor, mai ales prin alunecarea către mai multe genuri muzicale pentru a crea un stil unde toată lumea poate găsi ceva ce iubește.

Într-un episod din emisiunea Vocea Copiilor din Marea Britanie, fetița Brook, în vârstă de nouă ani a reușit să uimească pe toată lumea cu prestația ei incredibilă. Emisiunea are foarte multe de oferit concurenților, în special în ceea ce privește expunerea către un număr mare de oameni, dar și un premiu special care a făcut ca și competiția să fie mai mare ca niciodată.

Ajungând la maximul popularității, copii din toată țara ajung să concureze și să își dorească o carieră în această industrie, punând pe masă tot ceea ce au mai bun. Dacă nu oferă un spectacol de neuitat, nu au ce căuta pe scena emisiunii.

Încă este faza audițiilor oarbe, iar competiția este la mama ei! Brook știe că trebuie să dea tot ce are mai bun, să depună mult efort și să dea dovadă de multă ambiție atunci când cântă melodia trupei Queen “Don’t Stop Me Now”, un cântec pe care majoritatea adulților nu îl pot înțelege!

Este un amalgam de construcții muzicale care încep încet înainte să ajungă la sunete de jazz, jazzy crescendo. Brook reușește să impresioneze cu nivelul ei ridicat de energie, comparabil cu vocea lui Freddie, chiar dacă este mult mai mică de vârstă, cântând fiecare vers cu precizie și perfecțiune! Este un star care explodează pe scenă, un artist complet!

Unul dintre jurați se întoarce pe parcursul melodiei, în timp ce ceilalți doi o fac fix atunci când melodia se termină și o uimesc total pe fetița care țipă de bucurie în momentul în care vede că toți cei trei jurați o vor în echipa lor.

Chiar dacă doi dintre jurați au ales să se întoarcă mai târziu, fetița nu și-a pierdut deloc încrederea în sine și a continuat să cânte cu aceeași energie și forță pe parcursul întregului moment. Acesta a fost unul dintre lucrurile care a impresionat.

Într-un final, fetița l-a ales pe Danny ca mentor și are un viitor excelent în fața ei. Atunci când talentul este mare, nimic nu o poate opri pe Brook să ajungă acolo unde își propune, cel mai probabil pe scenă, cântând în fața a mii de oameni.