Radio Simplu

Fetița a impresionat juriul cu un cântec original

Fetița de 12 ani pe nume Grace VanderWaal a furat inimile oamenilor după debutul ei la emisunea americană de talente. Grace era clasa a șasea atunci când a urcat pe scenă și este din New York. Cântecul cu care a participat este unul original și, pentru a-l cânta, aceasta s-a folosit de instrumentul ukulele.

A primit ovații de la întreaga sală și încurajări extraordinare de la jurați, iar unul dintre ei, Howie Mandel, a apăsat pe butonul auriu care a trimis-o direct în semifinale unde avea să concureze pentru voturile spectatorilor.

Fetița de 12 ani cântă și la saxofon și pian, dar și la ukulele și și-a scris singură melodiile de ceva vreme în speranța de a le cânta la emisiunile live ale concursului de talente. Aceasta susține că se simte mai încrezătoare și că vrea să cânte melodiile scrise de ea.

Grace VanderWaal a fost încurajată să participe la emisiune de mama ei, fiind nevoită să o înscrie pe aceasta fără știrea ei. Grace spune că întreaga experiență i-a oferit încredere în sine și că acum are curajul să posteze imagini cu ea cântând pe Youtube.

În ceea ce privește inspirația, aceasta spune că numele cântecului “I Don’t Know My Name” i-a venit în timp ce își făcea temele: „este vorba despre faptul că am trecut prin multe faze, stiluri și prietenii, și despre cum am ajuns să îmi doresc să fiu ceea ce sunt în prezent. Acesta este drumul meu în viață.”

Totuși, Grace VanderWaal a fost ghidată în viață și de cântăreața ei preferată, Katy Perry, una dintre cele mai mari influențe din punct de vedere muzical.

Grace vorbește depsre Katy și spune: „a rămas aceeași mereu. În filmul ei a spus că a refuzat anumiți producători pentru că voia să rămână ea însăși, iar asta i-ar fi putut pune întreaga carieră în pericol, dar tot a făcut așa cum a vrut. Cred că este un lucru pe care trebuie să mi-l amintesc.”

În ceea ce privește faptul că a ajuns celebră peste noapte, aceasta a susținut: „reacția oamenilor este minunată, dar devine puțin cam derutant. Obișnuiam să iau masa de prânz singură cu Caroline, iar acum toți acești oameni vin să îmi vorbească.

Nu știu dacă vor să îmi fie prieteni reali sau vor doar să se împrietenească pentru că am participat la emisiune.” Grace a simțim imediat cum viața ei se schimbă atunci când a văzut cum rețelele ei de socializare o iau razna cu o seară înainte ca emisiunea să ruleze. Aceasta a spus: „probabil că așa se simte o persoană faimoasă.”

După primele audiții, aceasta nici nu a putut să ia china cu familia ei fără să fie întreriptă de o mie de ori. Oamenii voiau, bineînțeles, să facă o poză cu ea, ceea ce înseamnă că a avut un impact mare asupra lor.

Grace este o persoană foarte talentată și va avea o carieră incredibilă de-a lungul vieții. Totuși, unul dintre lucrurișe care a impresionat cel mai tare este gândirea matură a acesteia, fapt care reiese și din modul în care i-a afectat celebritatea viața.