Radio Simplu

Femeia cântă în aeroport melodia lui Adele, „Someone like you” alături de un pianist

Crescând ca fiica unui profesor de muzică, Kat Perkins a cântat, dansat și a fost pe scenă de când își amintește. Venită dintr-un orășel mic, aceasta a avut nevoie de multă ambiție pentru a ajunge mai departe de locul care nici nu avea o sală de spectacole.

Aproape în momentul în care a coborât de pe scena ceremoniei de absolvire a liceului, la doar 18 ani, aceasta și-a făcut bagajul, și-a luat rămas bun de la familie și a călătorit 600 de mile către Minneapolis, unde dorința și pasiunea ei a făcut lumină pe scenele pe care a urcat.

Kat a început să își caute un loc atât ca muzician, dar și ca actriță. După ce a semnat un contract pentru un album, a început să muncească și să colaboreze cu unele dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicașă din America ( Guns and Roses, Bon Jovi, etc).

Cariera acesteia a început să atingă cote înalte la care a visat toată viața și pentru care a muncit necontenit. În aceste momente, Kat a început să simtă tensiune în gât, tensiune care putea să îi distrugă cariera mult visată și șansa de a-și duce scopul la bun sfârșit.

În primăvara anului 2011, Kat a fost diagnosticată cu un chist vocal, având nevoie de operație. Din această cauză, Kat a trebuie să pună punct carierei pe care a cunoscut-o până la acel moment. Asta nu a demoralizat-o, începând să caute alinare în cea de-a doua pasiune a ei: copiii. Kat a lucrat ca dădacă.

După aproape doi ani de muncă în acest domeniu, vocea lui Kat s-a vindecat și aceasta a putut să cânte din nou. S-a oferit voluntar pentru a merge în turneu cu membri militari ai Americii în Orientul Mijlociu, o decizie care avea să îi schimbe viața în mai multe moduri decât și-a imaginat.

În timpul unei escale din mijlocul nopții, Kat a început să cânte melodia lui Adele “Someone Like You ”, în aeroportul din Amsterdam. Aceste imagini au devenit virale. Imaginile o prezintă pe Kat purtând o șapcă și ochelari de soare, simțindu-se foarte confortabil.

Aceasta a cântat alături de un pianist, iar călătorii s-au strâns în jurul lor imediat. Ce poate fi mai frumos atunci când ești într-o călătorie lungă decât să primești un spectacol de la o cântăreață și un pianist profesioniști?

Melodia artistei Adele, “Someone Like You” este una dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul recent al lumii. Nu putem să spunem că nu am lăcrimat măcar o dată atunci când am auzit versurile triste al cântecului.

Kat a reușit să transmită aceleași emoții și să impresioneze cu abilitățile sale vocale, ținând cont de dificultatea melodiei și de situația în care se afla. Kat a reușit să strângă peste patru milioane de vizualizări și zeci de mii de comentarii pozitive pe Youtube.

Imaginile virale au ajutat-o și mai mult pe artistă: producătorii emisiunii The Voice au cerut ca aceasta să participe la emisiune. Implicarea ei în concurs a ajutat-o să ajungă și mai cunoscută.