Radio Simplu

Femeia a recunoscut că are 70 de ani, dar momentul ei a fost foarte apreciat de jurați

Atunci când există chimie între partenerii de dans, lucrurile chiar sunt foarte diferite. Indiferent de vârstă, experiența și pasiunea sunt elementele care unesc partenerii de dans. O astfel de pereche, cu numele Misha și Quinn, au ajuns și pe scena concursului de talente America’s Got Talent.

Au fost întrebați care este relația lor și, după câteva glumițe, s-a stabilit că aceștia sunt doar parteneri de dans. Soțul lui Quinn, cu care este de 46 de ani, o încuraja de pe margine împreună cu prezentatoarea concursului, în timp ce jurații puneau întrebări despre vârstele celor doi.

Simpaticul Misha are 35 de ani, în timp ce Quinn mai avea puțin și împlinea 71 de ani la vremea concursului! La prima vedere, este de înțeles de ce juraților nu le-a venit să creadă acest răspuns. Simon a mai întrebat-o încă o dată ce vârstă are, dar Quinn chiar este o femeie jovială și plină de energie de 71 de ani!

Trebuie să recunoaștem că aceasta nu își arată deloc vârsta! Și modul în care dansează? Trebuie să vedeți ca să credeți! Cei doi sunt îmbrăcați în conformitate cu momentul pe care îl vor prezenta, iar publicul este pregătit să vadă ce au de oferit. Simon le urează mult noroc în timp ce se poziționează pe scenă.

Misha arată minunat în costumul său cu papion, în timp ce Quinn a ales o rochie de culoarea fucsia. Muzica începe și dansatorii sunt extrem de entuziastmați, zâmbind încontinuu, plini de încredere. Cei doi nu au dat nicio secundă impresia unor amatori. Perechea de dansatori a oferit de toate: pași de dans, prize, piruete din cele mai complicate, într-un cuvânt, spectacol!

Misha o ridică pe Quinn cu ușurință în timp ce aceasta face șpagatul în aer cu multă eleganță și finețe. Grația lor a ajuns și la sufletele publicului care i-a încurajat la fiecare mișcare. Finalul a fost cu adevărat impresionant pentru că Misha o ținea pe Quinn deasupra capului și a rulat-o până jos, ținând-o de o mână și un picior.

Este foarte impresionant să îi privim pe cei doi dansatori făcând aceste mișcări destul de ample și dificile. Chiar și cu o diferență de 36 de ani, aceștia sunt de neoprit. Nivelul lor de energie este același, și pare că pot lucra foarte bine împreună, atât de bine încât să fie aplaudați de o sală întreagă.

Jurata Heidi Klum este prima care vorbește și este impresionată de mișcările rapide ale lui Quinn și de corpul ei tonifiat! Acesta chiar este într-o formă bună și nu lasă nimic să o încetinească. Heidi spune: tu nu ai o dată de expirare și tocmai ne-ai arătat asta. Și iubesc ceea ce ai reușit să faci!

Simon încheie audiția de succes prin a spune cât de inspiraționali și interesanți sunt. Perechea a primit patru răspunsuri pozitive și a fost trimisă în etapa următoare. Astfel de cazuri ne fac să înțelegem cât este de important să ne păstrăm corpul în mișcare toată viața, să facem sport, să adoptăm un stil de viață cât mai sănătos.