Radio Simplu

Acest mire a dansat la nuntă cu mama sa, iar invitații au fost extaziați

Există multe lucruri de care avem nevoie atunci când planificăm o nuntă. De la a alege un restaurant, la a alege florile, culorile, mâncarea, tortul și până la finalizarea celor mai mici detalii, procesul este unul lung și stresant. Ai nevoie de atât de mult efort încât, multe cupluri aleg să angajeze pe cineva să îi ajute în acest proces.

Nunțile pot fi mari sau mici, elegante sau mai relaxate, dar tot ce contează este celebrarea cuplului și a dragostei lor. Fie că o nuntă a avut nevoie un an sau o săptămână pentru planificare, va fi mereu o zi specială din viața acelui cuplu, mai ales că acest eveniment unitar marchează începutul vieții lor ca un cuplu căsătorit.

În timp ce unele cupluri au nunți extrem de mici sau preferă să facă o simplă cununie la care să participe cât mai puțini oameni, cele mai multe cupluri aleg să își invite toți prietenii și toată familia. Până la urmă, familia este o parte importantă din evenimentul în sine. Familia apropiată stă în rândurile din față în timpul ceremoniei și mulți alți membri participă. Părinții sunt, de obicei, cei mai emoționați.

La fel de importanți sunt și frații, dar și nepoții, verii și alte persoane pe care mirii vor să le aibă aproape în aceste momente extrem de importante. Până la urmă, nu contează cine îndeplinește anumite roluri în timpul ceremoniei, atât timp cât toată lumea este acolo pentru a sărbători fericirea celor doi oameni implicați.

După stresul plănuirii unei nunți și după emoțiile ceremoniei religioase, toată lumea este gata să se relaxeze și să se distreze la petrecere. De obicei, există mâncare, băuturi și mult dans. Există tradiții și legate de dans, cum ar fi primul dans al cuplului în calitate de soț și soție, dansul dintre mireasă și tatăl ei, dar și altele care aduc zâmbetul pe buze, ca dansul iepurașului.

Unele familii își doresc să iasă din această zonă a tradițiilor și, mulțumită lor, avem parte de imagini drăguțe ca acestea. În această situație, mirele și mama sa, soacra mare au reușit să pună cap la cap o coregrafie extrem de simpatică pe care au prezentat-o pe petrecerea de la restaurant.

Și-au început dansul epic cu ceea ce părea un vals clasic și simplu, dar asta nu a durat mult. Imediat s-a auzit melodia lui Tom Jones, “It’s Not Unusual”, cea a lui Bruno Mars “Uptown Funk”, sau cele ale lui Michael Jackson, “Thriller” și “Puttin on the Ritz.”

Coregrafia lor plină de energie este incredibilă, mai ales dacă stăm să ne gândim că un dans mama fiu nu este cel mai comun lucru. Mireasa este cea care primește puțin credit, pentru că nu a deranjat-o ca mama soarcă să fie în centrul atenției în locul ei, așa cum ar fi fost normal.

Chiar și așa, legătura dintre o mamă și fiul ei este extrem de puternică, dar, din acest moment, o altă femeie este mai importantă pentru el. Tocmai de aceea, acest fiu i-a făcut cadou în dar aceste momente incredibile petrecute împreună.