Radio Simplu

Credeam că doar fetița va dansa, dar cei trei frați mai mari i s-au alăturat

De obicei, atunci când există mai mulți copii într-o familie, aceștia își formează anumite ritualuri, obiceiuri. Unele dintre ele implică un spectacol pe care să-l prezinte părinților mai târziu. Tocmai de aceea, aceștia fac repetiții, folosesc elemente de recuzită din dulapurile părinților și repetă destul de mult în fața oglinzii.

Unii dintre ei cântă, unii inventează un moment de comedie, alții dansează, dar, ce este cel mai important, este că se distrează și că petrec timp împreună. Aceste momente sunt repetate destul de des într-o casă, atât de des încât, la un moment dat, părinții nu mai suportă să vadă același lucru de o mie de ori.

Aceste imagini ne amintesc, cu siguranță, de momentele pe care le-am petrecut alături de frații noștri atunci când eram mici. Așadar, în aceste imagini putem vedea un astfel de spectacol, deși nu știm dacă a fost atât de regizat sau nu.

Se pare că mama a fost cea care a înregistrat acest dans epic. La început, fetița stătea acolo cu părul care-i acoperea fața complet. Apoi își aranjează părul în părți, arătându-și fața exact când începe muzica. Aceasta începe să danseze imediat, și este clar că a exersat destul de mult timp.

Se mișcă perfect pe ritmul muzicii, chiar dacă este foarte micuță. Totuși, momentul nu se oprește aici.

Pe măsură ce continuă muzica, începem să vedem și un băiat care intră în scenă, mimând mișcările surorii lui mai mici. Fratele ei este parte din moment acum și aceștia se distrează de minune. Fix atunci când crezi că cei doi sunt cei care vor încheia dansul, mai apare încă un frate care face aceleași mișcări, corelate perfect.

Totuși, grupul de dansatori este încă incomplet. În scenă întră și cel de-al treilea frate mai mare. Da, ați ghicit! Acesta știe pașii și îi acompaniează pe toți ceilalți.

Coordonarea lor este chiar impresionantă! Cei patru frați se mișcă atât de bine împreună, și, cel mai probabil, aceștia au fost ajutați de mama lor să pună cap la cap această coregrafie. Către finalul dansului, fiecare începe să facă mișcările de dans proprii, într-un stil personal și totul este extrem de amuzant!

Se mișcă pe muzică exact așa cum vor și se pare că se distrează de minune împreună. Bineînțeles, fetița este cea care atrage atenția pentru că este atât de mică în comparație cu frații ei! Totuși, mișcările de dans diferite de la final le reflectă foarte bine personalitatea.

Astfel de momente se vor transforma în cel mai frumoase amintiri pentru acești patru frați care vor avea această înregistrare ca un dar prețios toată viața. Se spune că anii copilăriei sunt mai frumoși alături de frați și surori, în special pentru că întotdeauna există un moment amuzant de care să își amintească atunci când sunt mari.

Ce gest frumos au făcut cei trei frați mai mari pentru surioara lor! Poate că, în unele situații, frații mai mari nu vor să mai petreacă atât de mult timp cu surorile lor mai mici, dar, iată că acesta nu a fost cazul în această familie!