Radio Simplu

Christina Aguilera s-a deghizat și a început să cânte la metrou. Trecătorii au fost încântați

Ne este atât de ușor dimineața să mergem spre locul de muncă fără să fim atenți la ce se întâmplă în jurul nostru, cu capul în jos. În acest moment, suntem atât de somnoroși încât nici nu realizăm dacă se întâmplă ceva în jurul nostru. Tot ce faci este să ieși din casă, să mergi spre metrou, apoi să iei metroul și tot așa.

În fiecare zi aceeași rutină, aceeași stație, aceeași destinație. Ți se întâmplă des să stai cu nasul în telefon sau într-o carte? Acesta este un element tipic al comportamentului uman, avem mereu șansa de a rata ceva pentru că nu suntem atenți.

Uneori, ar trebui să ne bucurăm de ce este în jurul nostru, mai ales dacă este vorba despre o floare, un copac sau pur și simplu cerul albastru.

Într-un segment amuzant din emisiunea lui Jiimmy Fallon, acesta și Christina Aguilera s-au deghizat și s-au oprit la o stație de metrou din New York, unde au cântat sub acoperire. Cei doi au purtat pălării mari și peruci, haine largi și ochelari de soare și s-au hotărât să țină un mini concert la stația de metrou.

Cei doi au avut nevoie de multe elemente pentru a li acoperi fețele cunoscute, dar au reușit, până la un moment, să rămână ascunși. Cei doi și-au așezat scena într-o stație de metrou goală. Jimmy cânta și la instrumentul banjo, iar Christina a început să cânte cu vocea.

Prima melodie pe care au cântat-o împreună a fost Think, a cântăreței Aretha Franklin și rezultatul a fost unul spectaculos! Abilitățile vocale ale Christinei sunt atât de puternice încât această melodie i s-a potrivit perfect. Atinge și cele mai grele note pentru că este un talent deosebit!

În cel mai scurt timp, cei doi au deja un mic public care îi ascultă și îi privește. Christina încearcă să stea cu capul aplecat ca să nu i se vadă fața. Dacă oamenii ar ști cine este atât de repede, prestația ei nu ar mai fi la fel de interesantă.

Mulțimea începe să se mărească din ce în ce mai tare și toată lumea își scoate camerele de luat vederi, cântând în același timp cu ei. Pe măsură ce cântecul se apropie de final și Jimmy preia controlul, dezvăluind persoana care a cântat în tot acest timp, publicul o ia razna.

Christina își poate dezvălui identitatea, deși a fost clar pentru mulți oameni că ea era cea care cânta, mai ales că vocea ei este inconfundabilă.

Această surpriză a fost una extrem de drăguță pentru oamenii care credeau că vor avea parte de o zi normală în drum spre locul de muncă. Probabil că zilele noastre din timpul săptămânii nu ar mai fi atât de plictisitoare dacă am întâlni un artist pe care îl apreciem foarte tare la metrou, sau, de ce nu, în stația de autobuz.

Cei doi au făcut o pereche foarte bună în a întreținea atmosfera de la metrou, așa că nu ne este de mirare că imaginile au strâns peste cinci milioane de vizualizări în doar două săptămâni.