Radio Simplu

Fata nu vede, dar cântă melodia lui Whithey Houston fără greșeală

Vocea lui Whitney Houston nu are pereche, a fost ceva care nu părea de pe această lume. Sunetul ei nu era produs într-un studio profesionist, era talent natural, ceva ce pur și simplu nu poate fi învățat sau trucat.

Mulți au încercat să îi reproducă melodiile și modul de a cânta, iar cei care s-au apropiat cât de cât de performanța ei au lăsat publicul cu lacrimi în ochi sau cu pielea de găină, făcând până și cel mai insensibil om să aibă o reacție. În acest sens, imaginile de mai jos nu ne dezamăgesc sub nicio formă.

În acest filmuleț, o fată pe nume Elsie cântă melodia clasică a lui Whitney “I Will Always Love You,”, cântată original de Dolly Parton. Cântă melodia fără muzică pe fundal și onorează cu adevărat moștenirea artistei.

Ceea ce este și mai impresionant este că Elsie nu vede, nu a mers niciodată la școală și este dintr-un mic sat de pescari din Filipine în care nu se vorbește o boabă de engleză. Așadar, nu doar că aceasta are o voce care se poate compara cu a unor artiști imenși, dar este foarte capabil să cânte fonetic.

Darrell Burnett, cel care a postat imaginile, este și cel care a mai postat imagini cu Elsie cântând melodii ca “Perfect” a lui Ed Sheeran și “Just Give Me A Reason” a lui Pink. Elsie a reușit să facă mai multe melodii frumoase și mai frumoase.

În timp ce toate melodiile pe care le cântă fata sunt frumoase, reproducerea melodiei lui Whiteny Houston este cea care a atras atenția în toată lumea. Aceasta a câștigat mulți fani datorită lui Burnett.

Comentariile legate de abilitățile ei vocale sunt, fără surprindere, pline de dragoste, încurajare și admirație. Bineînțeles, mulți dintre acești fani vor să îi atragă atenția lui Ellen DeGeneres în comentarii, etichetând-o – ceea ce înseamnă faimă virală.

Cel mai probabul, Ellen o va descoperi și o va invita în emisiunea ei, ceea ce îi poate oferi șanse foarte mari în industria muzicală americană. Prestația acesteia și talentul natural și nelucrat este absolut impresionant.

Aceasta se bazează foarte tare pe auz din cauza faptului că nu vede, ceea ce o ajută să reproducă anumite cuvinte pe care nu le cunoaște în engleză foarte bine. Un astfel de talent merită prelucrat și, cu siguranță, sunt foarte multe persoane care vor să o ajute pe Elsie și să îi ofere o viață mai bună.

Probabil că aceasta are o viață frumoasă și liniștită în satul ei de pescari din Filipine, dar poate găsi faima adevărată datorită imensului talent. Nu oricine poate cânta melodiile lui Whitney cu atât de mare ușurință, dar asta nu înseamnă că Elsie nu a făcut-o, fără ajutor, fără negativ.

Acestea sunt momentele în care realizăm cât suntem de norocoși și că ar trebui să fim mult mai recunoscători pentru ceea ce avem – sănătate. Elsie nu are parte de tot din acest punct de vedere, ar are puterea de a zâmbi, de a cânta și de a profita de fiecare zi!