Radio Simplu

Fata îşi ia tatăl de mână şi îşi face intrarea pe ring

Relaţia tată-fiică este întotdeauna una specială, fiind presărată cu momente unice care se transformă în amintiri preţioase ce se păstrează întreaga viaţă. În jurul acestei conexiuni puternice se consolidează întreaga existenţă a unei fete care va vedea mereu în tatăl său un protector, iar când va fi mare, va căuta un partener de viaţă care să reprezinte imaginea paternă.

Un tată va încerca mereu să-şi ghideze fiica şi să îi ofere dragostea şi protecţia de care are nevoie.

Încă de când este mică şi până când devine o femeie în toată firea, tatăl va fi mereu alături de fiica sa. Astfel se nasc momente unice în viaţă, precum cel surprins în aceste imagini.

La aniversarea vârstei de 15 ani, Jasmine are parte de o petrecere demnă de o adevărată prinţesă, iar cel care nu lipseşte de lângă ea este chiar tatăl său, un militar devotat, care se transformă în prinţul ei.

Şi cum o astfel de ocazie nu poate să fie magică fără un dans minunat, nici în acest caz cei doi nu s-au lăsat mai prejos şi au creat un moment special.

Strălucind precum „Cenuşăreasa” în seara balului, Jasmin îşi ia tatăl de mână şi îşi face intrarea pe ring alături de acesta în paşi de dans, parcă plutind de fericire şi emoţie. Mândria cu care tatăl îşi priveşte fiica este foarte evidentă.

După câţiva paşi lenţi, ritmul muzicii se schimbă subit şi toţi invitaţi rămân uimiţi să vadă cât de bine se mişcă cei doi pe o muzică foarte dinamică. Se vede clar că şi-au dat toată silinţa pentru a crea o reprezentaţie unică, sincronizându-se foarte frumos.

Coregrafia executată este una foarte dificilă, cu mişcări foarte complexe şi dacă din partea fiicei ne-am fi aşteptat să nu fie nicio problemă, avantajând-o vârsta şi melodiile alese, prestaţia tatălui este o adevărată surpriză pentru toată lumea. El se mişcă incredibil pe aceste ritmuri moderne, simţindu-se chiar în largul său şi punând foarte mult suflet pentru ca fiica lui să fie mândră de el.

La un moment dat, locul tatălui este preluat de frăţiorul mai mic, care nu se lasă intimidat de privirile aţintite asupra lui şi îşi etalează aptitudinile de dansator desăvârşit în ciuda vârstei sale fragede.

Cum tatăl nu poate să stea foarte mult despărţit de fiica sa, el se întoarce pe ringul de dans pentru a termina acest dans emoţionant care cu siguranţă a făcut deliciul tuturor.

Cei prezenţi la eveniment îi încurajează prin urale şi îi răsplătesc cu ropote de aplauze pentru dansul lor fenomenal. Acest moment fabulos este expresia relaţiei deosebite pe care tatăl o are cu fiica lui!