Radio Simplu

Cand acest baiat a inceput sa danseze alaturi de mama sa a lasat intreaga sala fara cuvinte!

Atunci cand avem un talent acesta se cunoaste de cand suntem mici si trebuie sa avem grija sa crestem acest talent si sa facem cu ajutorul sau niste spectacole pe care sa le tina minte toata lumea.

Spre exemplu in clipul postat mai sus putem vedea ce spectacol a oferit un copil de doar cativa anisori la o nunta.

Acesta a intrat pe ringul de dans alaturi de mama sa fara sa aiba nici un fel de emeotie si a inceput sa danseze de parca ar face acest lucru de ani de zile.

Spre exemplu in clipul postat mai sus putem vedea ce spectacol a oferit un copil de doar cativa anisori la o nunta. Acesta a intrat pe ringul de dans alaturi de mama sa fara sa aiba nici un fel de emeotie si a inceput sa danseze de parca ar face acest lucru de ani de zile.

Cand au vazut cum danseaza micutul toti cei prezenti au ramas fara cuvinte si au inceput sa ii aclame pe cei doi.

Dacă ai avut vreodată ocazia să vizitezi munții Caucaz, atunci probabil știi că oamenii care locuiesc aceste locuri au o carismă nemaiîntâlnită pe glob.

Deși trăiesc în munți unde aerul este mai slab oxigenat și s-ar părea că oamenii de aici ar trebui să fie molatici și plicticoși, în realitate lucrurile stau exact invers!

Un temperament atât de energic și o vioiciune a sufletului și trupului atât de remarcabilă a acestor oameni este ieșit din comun!

Chiar și spaniolii cu toată pasiunea lor sunt nevoiți să se dea la o parte rușinați în fața carismei caucazienilor!

Cand au vazut cum danseaza micutul toti cei prezenti au ramas fara cuvinte si au inceput sa ii aclame pe cei doi.

Iar în acest video vei putea vedea o mostră clasică de temperament caucazian. Această femeie tânără este mama băiatului din video (popoarele din Caucaz au dreptul neformal să se căsătorească până la împlinirea vârstei de 18 ani).

Și chiar dacă ei nu sunt decât un copil și o fată, poți vedea cât de impulsivi sunt ambii! Un astfel de temperament lipsește chiar și bărbaților europeni!

Iar dansul este de o plăcere să-l privești. Ai impresia că fata plutește în sală iar băiatul are postura unui matur realizat, care toată viața sa nu a făcut altceva decât a dansat!

Notă: nu trebuie să fii deranjat de faptul că la un moment dat cineva a aruncat bani. Acest obicei este normal în Caucaz și vine să arate o apreciere sinceră a unui talent.