Radio Simplu

EXCLUSIV / Alex Bodi, despre zgârietura de la mâna Biancăi Drăguşanu. „Noi suntem mai vulcanici”

GALERIE FOTO (2)

Cu puţin timp înainte ca Spynews să anunţe, în exclusivitate, că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit, blondina a postat pe reţelele sociale mai multe imagini, iar într-una dintre ele îşi arată semnele de violenţă de pe mână.

Alex Bodi, despre rănile pe care Bianca Drăguşanu le are pe mână
Fanii au început să ia în calcul orice variantă, mai ales că Bianca Drăguşanu nu a oferit nicio explicaţie clară, ba chiar a adăugat o descriere prin care îşi duce fanii şi mai mult în eroare. „Semnele iubirii”, a scris Bianca Drăguşanu pe Instagram.

Ei bine, noi am stat de vorbă cu Alex Bod, care de altfel a oferit şi primele declaraţii după divorţ pentru Spynews, şi l-am întrebat dacă ştie ce se întâmpă cu fosta lui soţie. Acesta nu a spus nimic clar despre rănile Biancăi Drăguşanu, însă a dat de îneles că acestea ar putea fi făcute de pisica uneia dintre prietenele sale. De asemenea, Alex Bodi a recunoscut că el şi Bianca Drăguşanu sunt ceva mai vulcanici şi tocmai de aceea oamenii au interpretat mereu greşit gesturile lor.

De asemenea, Alex Bodi a declarat pentru Spynews că a ales să divorţeze de Bianca Drăguşanu tocmai pentru a elimina orice speculaţie se face despre ei, în spaţiul public,

„Ea a fost cu prietena ei, care are o pisică acasă. Am vrut să evităm episoadele de violenţă, noi suntem mai vulcanici, dar apoi ne şi potolim. Lumea interpretează greşit dacă ne vede în public, de aceea este bine să eliminăm orice speculaţie. Poate să confirme şi ea, i-am spus ei să dea declaraţii că ea este vedeta dintre noi. Dar decât să mai trecem prin episoade de tachinări, am zis că este mai bine să lămurim”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentruSpynews.