Radio Simplu

Victor Slav vorbește în premieră despre relația cu Bianca Drăgușanu, după divorț: cine o crește pe fiica lor, Sofia, și cum și-au împărțit responsabilitățile

Că femeile suspină după el este o certitudine. Că a avut o viață sentimentală controversată, de asemenea. Că are o fetiță superbă nu mai pune nimeni la îndoială. Că este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz? Cu siguranță! Adorat de reprezentantele sexului frumos și invidiat de bărbați, Victor Slav tinde să pară bărbatul perfect. N-a făcut niciodată nicio greșeală, n-a fost prins pe picior greșit… Cu o mică excepție, recent, Victor aflându-se acum în plin proces cu Poliția Rutieră, subiect despre care refuză să discute… Însă, la toate celelalte întrebări ale noastre are câte un răspuns… extrem de interesant! Convingeți-vă!

Știu că tu și Bianca aveți o relație foarte bună… Dar aveți și păreri contradictorii în ceea ce o privește pe fetiță?

Referitor la alegerile pe care le faceți pentru ea, la educația ei… Fetița noastră este mică și nu avem mari discuții. Probabil că, pe viitor, vor fi, sunt normale și pentru un cuplu care este încă împreună, sunt firești părerile în contradictoriu. Deocamdată, ne descurcăm foarte bine, am căzut de acord în tot ceea ce o privește pe Sofia. Cred că se aplică vorba aceea: „Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Vom vedea pe măsură ce va crește Sofia, dar suntem pregătiți să facem tot ce este mai bun pentru ea.

Ce greșeli ai făcut tu și nu ai vrea ca fiica ta să le facă niciodată?

În viață, toți suntem supuși greșelii, sunt etape în viața noastră, important este să înveți din acele greșeli. Și eu am greșelile mele, pe care le-am conștientizat și pe care le voi împărtăși Sofiei, la momentul potrivit. Încerc să o protejez cum pot mai bine și să o pregătesc pentru viață.

Nu pot să uit roast-ul Biancăi în care a spus că te va convoca la o discuție privind majorarea pensiei alimentare. S-a ținut de cuvânt?

Asta a fost o glumă, evident. Nu există astfel de discuții între noi. Ne dorim amândoi ce este mai bun și mai bine pentru Sofia. A fost foarte distractiv momentul acela, în platoul emisiunii. (râde) A fost o reîntâlnire plăcută, ne-am simțit bine, ca între prieteni

Că tot am vorbit despre relații… Remarcăm că ai o relație bună cu Bianca, fosta ta soție… Ai, de asemenea, o relație bună cu Anda Adam, fosta iubită. Și chiar și cu Bote, deși mulți v-au văzut rivali… Cum de reușești? Mai rar așa ceva în showbiz…

Sunt un om civilizat, cu coloană vertebrală. Este de bun-simț ca, dacă am avut o relație cu cineva, dacă avem și un copil împreună, să ne respectăm. Dacă doi oameni nu mai sunt împreună, nu sunt vinovați cei din jur. Ne-am despărțit civilizat, am discutat deschis despre asta, avem un copil împreună care ne unește.