Radio Simplu

Dragnea a ieșit din din pușcărie! Dezvăluiri de la Rahova: Ce probleme de sănătate are (SURSE)

Informație de ultimă oră despre fostul șef al PSD, Liviu Dragnea. Acesta a ieșit din pușcărie. Sunt dezvăluiri de ultimă oră de la Penitenciarul Rahova. Apropiați ai lui Dragnea au făcut mărturisiri de ultim moment despre acesta.

Informație de ultimă oră venită de la pușcăria Rahova. Mai multe surse citate de Antena 3 au dezvăluit că fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, a primit o zi de permisie joi. După mai multe încercări eșuate, Dragnea a ieșit în sfârșit din penitenciar pentru prima dată după încarcerarea din 27 mai.

Mai mulți apropiați ai acestuia spun că acesta a stat toată ziua alături de familie apoi s-a întors în pușcărie. Toată ziua și-a petrecut-o acasă în București. Mai mult, se pare că cei care l-au văzut au fost extrem de îngrijorați de starea acestuia.

Dragnea este extrem de afectat de regimul de încarcerare și a slăbit foarte mult. Totuși, se pare că nu ar avea mari probleme de sănătate.

Aceasta este prima zi pe care Dragnea și-a petrecut-o în libertate după încarcerarea din 27 mai. A încercat de mai multe ori să primească o zi de permisie, dar aceasta nu i s-a acordat până acum. Nici măcar în ziua când a împlinit 57 de ani. Atunci a fost vizitat la pușcărie de iubita Irina, însățită de fiul său Valentin și soția acestuia.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai la trei ani și jumătate de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.