Radio Simplu

„EU NU ȚI-AM DAT SĂ…” IRINA RIMES L-A UMILIT PE TUDOR CHIRILĂ ÎN DIRECT LA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV

Nu este prima oară când Tudor Chirilă și Irina Rimes își trimit ”săgeți” în timpul show-ului ”Vocea României”, iar cei care urmăresc emisiunea nu sunt atenți doar la prestațiile artistice ale concurenților, ci și la ceea ce se întâmplă între jurați.

Irina Rimes a reacționat după ce o replică a lui Tudor Chirilă a deranjat-o vizibil. Vedeta a ”aflat” că Tudor are mai mulți concurenți în finală, menționând-o – firește – și pe Jasmina, cea care concurase pentru Irina Rimes.

„Are mulți oameni în finală echipa Tudor Chirilă. Dragoș Moldovan, Jasmina Răsădean”, i-a spus Tudor Irinei Rimes. Iar răspunsul vedetei nu s-a lăsat prea mult așteptat. „Te rog frumos, Jasmina este în echipa Cosmos. Eu oricum simt că am câștigat Vocea României, așa cum am câștigat-o de fapt și anul trecut, cu Dora Gaitanovici. Eu nu ți-am dat să cânți pe trei octave, ca Tudor, ți-am dat și piese mai grele, și piese mai ușoare”, a fost răspunsul Irinei.

Irina Rimes a reacționat
Pavel Bartoș: ”Iubiți-vă, este finala!”
Încercând să aplaneze un eventual conflict, Pavel Bartoș a recomandat iubirea, spunându-le celor doi că, fiind finala, atmosfera ar trebui să fie încărcată de sentimente nobile. Ulterior, Tufor Chirilă – referindu-se la cîștigător, Dragoș Moldovan, din echipa sa – a spus că s-a conectat la public, iar concluzia finală a fost aceea că România a dorit o ”Voce rock”.

„M-am conectat la publicul care parcă asta a cerut de la Dragoș. El asta știe să cânte cel mai bine, iar asta trebuie să cânte. România a spus că Vocea trebuie să fie rock. Îi felicit pe colegii mei pentru momentele lor. Nici eu nu știu cum mă simt momentan”, a spus Tudor Chirilă la finalul show-ului.