Radio Simplu

SIMONA GHERGHE A RĂBUFNIT: “SUNT FRUSTRATĂ ȘI OBOSITĂ! NU E OK SĂ MĂ SIMT AȘA DE SĂRBĂTORI” MOTIVUL ARE LEGĂTURĂ CU…

Simona Gherghe nu a mai apărut pe micul ecran după ce a plecat de la “Acces Direct”. A ales familia, iar acum are grijă de cei doi copii săi și de soț, Răzvan Săndulescu. Recent, pe contul personal de socializare, vedeta a dezvăluit faptul că este frustrată și obosită. Dar nu din cauza faptului că nu mai apare pe micul ecran, ci din alt motiv.

Mai exact, cumpărăturile pe care le-a făcut pe ultima sută de metri ar fi epuizat-o. Totuși, Simona Gherghe se bucură că a achiziționat tot ce trebuia, iar acum așteaptă cu nerăbdare Crăciunul.

„A fost o perioadă absolut nebună. Am terminat astăzi cu toate cumpărăturile. Sunt foarte frustrată, sunt foarte obosită și nu-i ok să mă simt așa de Sărbători, când ar trebui ca toată lumea să fie relaxată, să ne bucurăm unii de alții mai mult. Mă bucur că totuși am terminat cu drumurile astea infernale”, a scris Simona Gherghe.

Are doi copii
În luna mai, Simona Gherghe a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de doi ani, Ana Georgia. Prezentatoarea este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai întâi știri, la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul „Acces Direct”.