Radio Simplu

CUM ARATĂ SOȚIA LUI ALEXANDRU COMERZAN, CÂȘTIGĂTORUL CHEFI LA CUȚITE. ÎMPREUNĂ AU DOI COPII

GALERIE FOTO (2)

Alexandru Comerzan este fericitul câștigător al sezonului 7 de la Chefi la cuțite. Tânărul din Republica Moldova a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a reușit să treacă peste toate probele și să plece acasă cu marele premiu, 30.000 de euro.

Puțini telespectatori o cunosc pe soția lui, cea care l-a și înscris la competiția culinară. Alex se poate mândri cu ea, este foarte frumoasă, dăruindu-i doi copii la fel de frumoși. Bucătarul a fost invitat în platoul Star Matinal de Weekend de la Antena Stars, unde a venit împreună cu familia lui.

Soţia lui Alexandru Comerzan a recunoscut că au fost emoţii mari, dar, în sufletul ei ştia că soțul ei va ajunge foarte sus. „Au fost emoţii, dar simţeam că o să ajungă departe. Acasă nu găteşte aproape niciodată”, a spus tânăra.

Familia lui Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite.
Alexandru Comerzan a declarat, la rândul său, că, iniţial, nu a văzut emisiunea ca pe o competiţe, dar mai apoi, a încercat să dea tot ce este mai bun din el pentru a câştiga. „Iniţial, nu prea mi-a dat aşa mută valoare, dar apoi m-a prins jocul. Soţia mea m-a înscris. Au fost atâtea emoţii la proba pe nevăzute, că am zis, staţi, fraţilor, stai că poate aici merge vorba în serios la gătit. M-a prins apoi din ce în ce mai tare”, a spus Alexandru.

ARE O POVESTE EMOȚIONANTĂ DE VIAȚĂ
Alexandru Comerzan are poveste de viață emoționantă, despre cum a intrat în tainele bucătăriei. Originar din Chişinău, Alex a plecat la vârsta de 15 de ani în Italia, unde a trăit alături de familie timp de 14 ani.

Tatăl său îl sfătuia să urmeze medicina sau dreptul, însă nu a ales niciuna din cele două și a preferat să intre și să se dezvolte mai mult în bucătărie. Asta după ce urmărise o emisiune culinară și s-a îndrăgostit instant de această meserie.

„Am plecat în Italia în 2003 cu părinţii în Italia. Trebuia să-mi găsesc o meserie, iar într-o zi mă uitam la televizor şi am văzut un bucătar care a pregătit o farfurie care mie mi-a plăcut foarte mult şi i-am zis mamei că asta vreau şi eu să devin, bucătar. Cred că și tata e mândru de mine”, a declarat Alexandru Comerzan, potrivit Adevărul.

Mult timp, tatăl său nu prea a fost de acord, dat fiind faptul că doctorii şi avocaţii erau văzuţi mult mai bine decât bucătarii, în trecut. Însă, după această reuşită, Alexandru Comerzan a precizat că „şi tata e mândru de mine”.