Radio Simplu

ESTE DANSATOARE DE MANELE CU SÂNI GIGANT, DAR NU-ȘI GĂSEȘTE IUBIT! MOTIVUL E ULUITOR!

GALERIE FOTO (8)

Mona este supranumită dansatoarea de manele cu sâni gigant, dar sufletul îi plânge! Nu-și găsește iubit, un bărbat după carințele sale, alături de care să-și trăiască viața. Motivul este uluitor!

Mona, dansatoarea care s-a lansat cu ani în urmă la Taraf, se plânge că nu găsște un parteber de viață așa cum își dorește. Fie cei care atentează la ”bustul” ei sunt prea insistenți, fie prea neserioși.

”Era să mă îndrăgostesc iremediabil până într-acolo să mă căsătoresc… Dar, de cine? Pentru că toți s-au iubit cu toate… și toate s-au iubit cu toți! Deci, formăm o familie mare și numeroasă, nu mai știi cine cu cine… ce și cum. Iar o persoană dragă mie s-a iubit și evident că se iubește pe furiș în continuare cu toate prietenele mele, deci… Hai noroc și la mai mare”, a scris Mona într-o postare pe contul ei de socializare.

”Pentru voi, fanii mei care mă sunați cu cameră… Ce vă face să credeți că vă răspund? Eu zic să nu vă mai faceți iluzii de pomană și să vă consumați energia degeaba. Web dau în orice secundă iubitului meu, când o să am, sau mai bine zis viitorului meu iubit și familiei mele”, a mai scris Mona.