Radio Simplu

Cum s-a fotografiat Bianca Drăgușanu la birou. Imagini interzise cardiacilor

GALERIE FOTO (5)

Imagini interzise cardiacilor! Bianca Drăgușanu s-a fotografiat la birou, iar fanii au rămas fără suflare. Ce-i drept, blondina este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc.

În ultima vreme, Bianca Drăgușanu s-a axat extrem de mult pe partea profesională. Vedeta merge zilnic la atelierul ei și se asigură că totul merge ca pe roate. Astăzi, Bianca s-a fotografiat la birou într-o ipostază incendiară. Blondina, ca o adevărată șefă, i-a lăasat mască pe fanii ei cu poziția provocatoare.

Și, ce-i drept, Bianca are cu ce se lăuda. Merge zilnic la sală și are grijă în permanență de silueta ei. ”Merit întreaga lume așa că o să mi-o oferi singură”a scris Bianca Drăgușanu pe conturl ei de socializare.

Gata, nu se mai ascund!

E semn clar că Bianca Drăgușanu și soțul ei vor renunța la acțiunea de divorț. Cei doi au pus capăt mega-controversei ce a pus întreg showbiz-ul pe jar și au ”stropit” împăcarea, la LOFT, cu 4 sticle de Armand de Brignac în weelend-ul care tocmai a trecut.  Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și soțul ei au vorbit sincer despre problemele pe care le au, respectiv motivele pentru care ajung să se certe cumplit… și, recent, să o determine pe vedetă.

”El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii? Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a declarat frumoasa blondă în cadrul emisiuni Tv.