Radio Simplu

Dezvăluiri picante din dormitor. Cu câţi bărbaţi s-a iubit Andra, înainte de căsătorie! Da, da, e adevărat! Chiar ea a recunoscut:

Andra a reuşit să atingă succesul la o vârstă fragedă şi s-a menţinut în topurile muzicale ca nimeni altcineva! Despre viaţa personală a artistei însă, nu se ştiu prea multe. Cel puţin, nu despre trecut. Avem dezvăluiri picante din intimitatea frumoasei cântăreţe! Tu ştii cu câţi bărbaţi s-a iubit Andra?
Andra s-a căsătorit la 22 de ani şi, din acest mariaj, au rezultat doi copii. Acum este o artistă de succes, dar şi o bună mamă pentru David şi Eva. Înainte să-l cunoască pe cel cu care avea să-şi întemeieze o familie, Andra a avut alte două relaţii!

Chiar ea a mărturisit acest lucru, într-un interviu. Până să ajungă la căsătorie, Andra s-a iubit cu alţi doi bărbaţi. Artista a precizat că era ruşinoasă şi nu făcea niciodată primul pas, deşi ştia că băieţii din jurul ei o plăceau.

Dragoş Caploiu, primul iubit al Andrei

Primul iubit al Andrei a fost Dragoş Caploiu, membru al fostei trupe Groove. Au format un cuplu timp de doi ani şi jumătate. Povestea lor a luat sfârşit de comun acord, chiar cu o săptămână înainte de Cerbul de Aur, în septembrie 2005.

Când şi-au spus adio, Dragoş Caploiu şi Andra au decis să nu mai ţină legătura, deloc, deloc! Însă, în ziua festivalului, fostul iubit i-a trimis un mesaj Andrei înainte să urce pe scenă. I-a urat succes şi… cam atât. Aşa s-a terminat prima relaţie a Andrei.

“Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult și a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înșelat, pur și simplu nu a fost să fie”, declara la acea vreme un apropiat al artistei.