Radio Simplu

Nicoleta Luciu a pierdut lupta cu kilogramele!

GALERIE FOTO (2)

Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai sexy femei din România, fiind admirată şi dorită de toţi bărbaţii. Însă, în ultimii ani, viaţa ei s-a schimat total, de când a decis să se mute la Miercurea Ciuc împreună cu familia. Vedeta s-a concentrat pe creşterea copiilor şi îngrijirea casei, iar aspectul ei fizic nu a mai fost prioritar.

În 2018, Nicoleta Luciu recunoștea că a pierdut lupta cu kilogramele și că viața de mamă ”full-time” și-a pus amprenta asupra felului în care arată. ”Acum m-am machiat puțin ca să nu par atât de obosită, pentru că la ora asta dorm. Am fălcuțe, am gușă. Ne ocupăm de casă, de copii”, spunea Nicoleta Luciu cu un an în urmă.

Acum, fanii brunetei au avut parte de o surpriză, Nicoleta Luciu s-a întors și a realizat o ședință foto pentru un brand de articole mobilier, în care apare total schimbată. Arată din nou foarte bine, a mai slăbit, iar imaginea de ”casnică” nu mai este de actualitate.

Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate. Parctic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate. Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor. Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observaţi, la salată poţi să adaugi ce vrei”, a spus Nicoleta Luciu pe Instagram, în urmă cu câteva luni.
Vedeta a încurajat pe toată lumea să aibă un stil de viață sănătos și să țină un regim alimentar corespunzător nevoilor fiecăruia.

„Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, măncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune”, spunea ea.