Radio Simplu

Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu a vorbit românește pe covorul roșu din Los Angeles. Era de așteptat

Adelina Pestrițu a făcut o declarație sinceră în legătură cu motivul pentru care a vorbit românește pe covorul roșu din Los Angeles, unde, duminică, 10 noiembrie, a primit trofeul pentru Cel Mai Bun Influencer din România în cadrul galei E! People’s Choice Awards 2019. 

 

Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu a vorbit românește pe covorul roșu din Los Angeles

La 32 de ani, Adelina Pestrițu se simte o femeie împlinită: are o familie superbă, iar viața profesională este așa cum a visat, mai ales după ultimul trofeu adăugat în palmares. Pe Instagram, ea este urmărită de peste 1.000.000 de oameni, iar pe contul ei de YouTube sunt abonați 140.000 de internauți. Întrebată de mulţi dintre fanii ei de ce a vorbit în limba română pe covorul roşu întins pentru E! People’s Choice Awards 2019, vedeta a a fost sinceră şi a mărturisit că nu stăpâneşte foarte bine limba engleză.

“Foarte muţi m-aţi întrebat de ce am vorbit în româneşte şi nu în engleză. Mi-am dorit foarte mult ca acest interviu să fie în limba mea maternă. Am vreau să ştie şi cei de pe covorul roşu ce limbă frumoasă avem. Totodată, a fost şi o oportunitate ca România să câştige câteva bile albe. Sincer, având în vedere că am avut şi foarte multe emoţii, cu siguranţă că stâlceam engleza. Am preferat ca voi cei care mă urmăriţi să înţelegeţi ce vreau să transmit. Nu vreau să pretind că sunt vreo expertă a limbii engleze. Fac meditaţii şi mă străduiesc să vorbesc destul de corect”, a explicat Adelina Pestriţu.

Adelina Pestrițu, anunț important în legătură cu trofeul primit la E! People’s Choice Awards

Într-unul dintre clipurile urcate pe Instagram Stories, Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii că, trofeul pentru Cel Mai Bun Influencer din România, primit în cadrul galei din acest an de la E! People’s Choice Awards, nu se află fizic la ea. Vedeta a dezvăluit că îl va primit acasă peste două săptămâni, dând de înțeles că motivul ar fi, de fapt, greutatea foarte mare pe care statueta o are.

“E important să vedeți asta, pentru că voi m-ați trimis aici și meritați toată dragostea mea și toată recunoștința mea! Și vă mulțumesc încă o dată că m-ați votat și că mi-ați fost alături, și m-ați susținut. Premiul nu îl am fizic, pentru că o să-l primesc în două săptămâni acasă. Sincer, era foarte greu, probabil ar fi cântărit ceva la bagaje la aeroport. Dar, în două săptămâni o să ajungă acasă, în România, și o să pot să fac un milion de alte poze cu el pentru voi. Vă iubesc, vă mulțumesc din suflet. (…).”, a mai spus frumoasa brunetă într-una dintre înregistrările făcute publice pe Instagram Stories.

Vă reamintim că la gala E! People’s Choice Awards 2019, Adelina Pestrițu a strălucit într-o rochie MMarquise, creată special pentru ea, la care au lucrat 16 oameni timp de 6 zile. Dar asta nu e tot. Rochia a necesitat 300 de ore de muncă, a fost confecţionată manual în proporţie de 80 la sută, iar ca materiale s-au folosit tafta şi tulle. 2.000 de cristale au fost aplicate pe piesa vestimentară, 200 de franjuri, de asemenea, lucraţi manual, dar și 100 de pene. Și cum această bijuterie vestimentară nu putea fi transportată decât în condiții speciale, pentru a nu fi distrusă, Adelina a trecut prin emoții uriașe pe ruta București – Londra – Los Angeles.