Radio Simplu

Emily Moskalenko, număr de acrobație la bară

O fetiţă de 8 ani a câştigat a doua ediție din sezonul 5 a emisiunii ”Next Star”! Jurații au fost pur şi simplu uluiți de execuția unei acrobații la bară a concurentei! Fără îndoială, show-ul pregătit de Emily Moskalenko a fost cel mai spectaculos moment din această ediţie a emisiunii „Next Star”: a reuşit să uimească juriul şi să ridice lumea în picioare.

O cheamă Emily Moskalenko şi e o fetiţă extrem de frumoasă care are doar opt ani şi vine din Ucraina, la „Next Star”. Emy este pregătită să cucerească toată lumea. Mobilitatea sa ieşită din comun o ajută să facă mişcări la care alte persoane nici nu îndrăznesc să viseze.

Emily a decis să-şi încerce norocul la show-ul de talente „Next Star”, de la Antena 1. Mulatra a dansat la bară şi a lăsat pe absolut toată lumea cu gura căscată.

Frumoasa mulatră care a concurat la „Next Star” face sport de la vârsta de patru ani. Emily nu doar dansează spectaculos, dar are şi o poveste uluitoare de viaţă. Se antrenează la bară de aproape trei ani, iar la doar două luni, medicii i-au spus mamei ei că fetiţa “e prea mobilă şi că va fi invalidă”.

„La două luni medicul mi-a spus că e prea mobilă şi că riscă foarte mult. Dar a început să meargă normal şi să facă şpagatul de foarte mică. Era aruncată în sus şi nu îi era absolut deloc frică”, a mărturisit mama lui Emily, emoţionată, la „Next Star”.

S-a născut cu o mobilitate ieşită din comun, iar medicii i-au spus că o să fie invalidă! Chiar şi aşa, mama ei a ţinut cont de intuiţie şi a fost convinsă că fiica sa are un alt destin: e făcută să strălucească pe scenă, în aplauzele celor din jur.

Cu încredere, sigură pe ea şi dornică să demonstreze tuturor că are un talent deosebit, Emily a pregătit un moment uluitor: un dans aşa cum rar vezi…

Micuţa i-a povestit prezentatorului de la „Next Star”, Dan Negru, care e situaţia în ţara sa natală, Ucraina.

„Soldaţii merg pe stradă la noi, îi văd adeseori. Le-am scris scrisori militarilor, să se întoarcă vii şi nevătămaţi, iar Ucraina să învingă”, a explicat ea.

„La 8 ani, copiii scriu scrisori către Moş Crăciun, nu către soldaţi”, a comentat Connect-R.

„Am multe medalii şi cupe”, a mai dezvăluit Emily înainte de a executa un dans la bară absolut incredibil, la „Next Star”.

La prima vedere, pare o fetiţă firavă, însă Emily ascunde un talent pur şi simplu incredibil. S-a născut cu o mobilitate ieşită din comun. Mama ei a ţinut cont de intuiţie şi a fost convinsă că fiica ei e făcută să strălucească pe scenă, în aplauzele celor din jur, la „Next Star”. Cu încredere, sigură pe ea şi dornică să demonstreze tuturor că are un talent deosebit, Emily a pregătit un moment uluitor un dans, aşa cum rar mai poate fi văzut…

Fetiţa de opt ani a fost protagonsita unui moment unic: a realizat un dans la bară excepţional. Juriul a rămas fără cuvinte, la „Next Star”, iar publicul s-a ridicat în picioare, după prestaţia fetiţei.

“Mi-a stat inima! Ne-a stat inima la toţi”, a spus Connect-R, la „Next Star”.

“Am murit de cinci ori până acum! Cred că nu are oase”, a comentat şi Maria Cârneci.

„Muream de inimă aici, dacă nu ne mai făcea cu ochiul…”, a completat Lora, la emisiunea „Next Star”.

„Dacă va deveni sport olimpic, avem deja un campion olimpic”, a adăugat Pepe.

Juriul a rămas fără cuvinte, publicul s-a ridicat în picioare. Comentariile sunt de prisos…