Radio Simplu

Acest băiețel avea un an când a fost filmat cântând la tobe. Este adorabil

Cei mai multți dintre noi de-abia învață să meargă la vârsta de un an. Totuși, în cazul acestui băiețel, lucrurile nu stau deloc așa. LJ este un băiețel de patru ani din Sudul Californiei care nu poate să-și țină mâinele departe de tobe.

Atunci când LJ avea doar un anișor, tatăl acestuia, Justin Wilson, a postat un filmuleț cu acesta pe pagina de Facebook în care acesta făcea o demonstrație de zile mari la tobe. Imaginile au ajuns virale și au strâns un milion de vizualizări într-o singură săptămână.

Putem spune, cu siguranță, că LJ are muzica în sânge, mai ales că ambii săi părinți sunt muzicieni. Justin Wilson, tatăl, cântă la pian, iar soția sa, mama lui LJ, Shelana Wilson este cântăreață. Entuziastmul băiețelului atunci când vine vorba despre tope este total contagios.

Filmulețul în care LJ cântă la tobe cu atât de multă pasiune a făcut înconjurul lumii, mai ales că LJ era atât de mic atunci când a fost filmat. Totuși, ritmul acestuia și modul în care simte muzica nu poate fi negat.

Justin Wilson a spus: „eu nu cânt la tobe, și nici soția mea, așa că este cu atât mai special că totul a venit dn interiorul lui. Dragostea lui LJ pentru muzică și abilitățile sale muzicale au început încă de când era în burta mamei. Acesta începea să se miște pe ritmul muzicii de fiecare dată când mama sa îi cânta.

În momentul în care i-am pus o pereche de bețe în mână, era clar că avea un talent nativ. Eu sunt muzician, așa că am fost uimit atunci când mi-am dat seama că face ceva destul de complicat. Este un copil atât de distractiv. Pur și simplu mă distrez cu băiatul meu de un an.”

LJ a început să cânte la tobe la vârsta de 13 luni, deși își folosea picioarele pentru a ține ritmul și aplauda încă de când avea patru luni. Deși acesta a avut mereu instrumente de mână, cum ar fi bongos, părinții lui spus că, într-o seară, acesta a început să cânte la ele ca și cum ar fi avut un set complet de tobe.

Wilson s-a hotărât să-i comande fiului său un set de tobe pe măsura talentului său.

Nici gusturile muzicale ale băiatului nu sunt mai prejos. Acesta ascultă muzică în stilul jazz, în special muzica grupului Snarky Puppy, dar mereu a ascultat și alte genuri muzicale de genul gospel, sau chiar operă. Părinții lui îl încurajează și l-au încurajat mereu să facă ceea ce și-a dorit cu adevărat.

„Suntem genul de părinți care își lasă copilul să realizeze singur ceea ce își dorește să facă și încercăm să îi oferim tot ce are nevoie. În acest moment, totul are legătură cu distracția. Suntem o familie muzicală, așa că am creat mereu cântece amuzante legate de orice activitate: mâncare, atunci când schimbam un scutec, orice.

În timp ce lui LJ îi plac toate genurile de muzică, preferatele lui sunt jazzul, muzica clasică și gospel. Este un copil fericit și talentat și ne bucurăm că face atâția oameni să râdă.”