Radio Simplu

E oficial! Adrian Mutu s-a impacat cu fosta sotie!

Este oficial! Adrian Mutu s-a impacat cu Alexandra Dinu. “Briliantul” a ingropat securea razboiului cu fosta sotie, in ceea ce priveste plata datoriei de 140.000 de euro, pensia alimentara pentru Mario, primul copil al fostului international.

Dupa ce s-a despartit de FC Voluntari, Adrian Mutu a semnat, la mijlocul lunii iunie, cu echipa a doua a lui Al-Wahda. A ajuns acolo prin intermediul Anamariei Prodan, al carei sot, Laurentiu Reghecampf, este antrenor la prima echipa. A semnat un contract conform caruia va fi remunerat cu 15.000 de euro pe luna. Plus bonusuri de performanta. Asadar, a facut o afacere buna!

La scurt timp, mai exact la finalul lunii iulie, Adrian Mutu a primit insa o veste teribila! A fost obligat de instanta sa-i plateasca fostei sotii Alexandra Dinu o datorie de 140.000 de euro, reprezentand pensia alimentara pentru Mario, de la care fostul international s-ar fi sustras in ultimii ani. Chiar daca a incercat el sa obtina clementa prin mai multe cai de atac, judecatorii au fost categorici!

Lucrurile s-au schimbat radical in aceasta toamna. Pentru ca Adrian Mutu si Alexandru Dinu pare ca au ajuns la un consens privind plata banilor. Cel putin asta reiese din decizia magistratilor. Care, pe 5 octombrie, au suspendat judecata. De precizat ca la cererea celor doua parti implicate. Cel mai probabil, “Briliantul” si-a asumat plata banilor.

Toti o data sau in rate, este numai si numai problema lor. Important este ca Adrian Mutu si Alexandra Dinu nu mai au nicio tangenta cu instanta privind plata celor 140.000 de euro si ca s-au impacat. Au renuntat la proces si lucrurile au revenit, se pare, la normal intre cei doi.

In prima faza, pensia lunara cuvenita pentru Mario a fost de 5.000 de euro lunar. Insa, din 2014, Adrian Mutu ar fi “uitat” sa mai contribuie la cresterea si educarea lui Mario, motiv pentru care instanta l-a gasit bun de plata. 140.000 de euro este suma pe care ex-atacantul echipei nationale trebuie sa o achite, conform deciziei magistratilor.

Mario, fiul lui Adrian Mutu din prima casatorie

Alexandra Dinu este cea care l-a facut tatic pentru prima data pe Adi Mutu. Fiul lor, Mario, a venit pe lume pe 4 mai 2002, la un an de la nunta. Dupa divortul de fostul fotbalist, care a avut loc in 2003, frumoasa artista a plecat in Statele Unite, iar baiatul i-a ramas in custodie. Adolescentul cocheteaza cu modelingul. Alexandra Dinu si-a inceput cariera la Hollywood, unde urmeaza si cursuri de actorie.

Anul trecut, Adrian Mutu a devenit tatic pentru a patra oara. Tiago Adrian Mutu s-a nascut pe 14 aprilie 2017, la ora 07:44. Fiul fostului sportiv si al Sandrei Mutu a cantarit 3,6 kilograme si a masurat 53 de centimetri. Adi Mutu are doua fiice din mariajul cu frumoasa Consuelo Matos: Adriana Lea (nascuta in 2007) si Maya Vega (nascuta in 2009).