Radio Simplu

Ce a ajuns să facă pentru bani Beyonce de România! Fosta amantă a lui Guță nu mai trăiește în lux de când manelistul a lăsat-o însărcinată și a părăsit-o:

Beyonce de România, fosta amantă a lui Guță, este o femeie independentă. Și-a făcut propria afacere pentru a o întreține pe fiica de care manelistul nu se mai intereseaza.

Mădălina Georgiana Dumitriu, cunoscută sub pseudonimul „Beyonce de România” s-a iubit cu celebrul manelist Nicole Guță și chiar visa să devină și ea o cântăreață cunoscută. Din păcate, fosta amantă a artistului nu s-a bucurat de succesul visat în carieră și nici în plan sentimental nu a avut mai mult noroc. Deși are un copil cu Regele manelelor, el nu este interesat de soarta fiicei lui, a povestit tânăra mămică.

Dacă nu a reușit să facă bani din cântat, Beyonce de România a găsit o altă metodă de a-și întreține fiica, deși nu e la fel de bănoasă ca o carieră în muzică. Mădălina Georgiana Dumitriu și-a deschis un salon chiar la ea acasă și aplică unghii sau gene false. Clientele pot ajunge la ea doar pe bază de programare, deci se poate spune că fostei amante nu-i merge rău deloc.

Beyonce de România o face praf pe soția lui Nicolae Guță!
Beyonce de România este la cuțite cu actuala parteneră de viață a lui Nicolae Guță. Fosta iubită a manelistului spune că soția lui, Cristina, este motivul pentru care el nu-și vizitează fiica și nu vorbește cu ea nici măcar la telefon.

„Când am fost noi la Petroşani, acum două luni. L-a văzut de două ori, câte cinci minute. El era într-o altă cameră, repeta, cu iubita lui şi a mers ea acolo cu fratele ei (…) Au fost momente când ei s-au certat şi atunci el a sunat, a sunat-o pe mami şi a vorbit cu ea. Crede că vorbeşte cu mine, că mă bag şi eu”, a spus Beyonce de România în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Nu numai că micuța Anais nu este vizitată prea des de către tatăl ei, dar nici ajutorul financiar primit din partea lui nu este destul, spune mama ei. Se pare că suma care îi este acordată lunar nu îi ajunge mamei ei pentru a-i face toate poftele, așa că fosta iubită a manelistului trebuie să facă sacrificii.
„L-am dat în judecată, am câştigat custodia totală. Îi trimite 270 de lei pe lună. Zilele acestea trebuie să o trimită pe 2 luni, adică 600 de lei. Dacă îmi dă la zi, nici eu nu înţeleg nimic. Dacă te duci la un supermarket cu banii aştia… El spune că am răsfăţat-o foarte mult. Dacă ea îşi doreşte ceva, eu îi cumpăr. Mă las pe mine şi îi iau. Cu el nu ai ce să vorbeşti pentru că este cu cineva, femeia respectivă este însărcinată, nu-i permite celei mici să vorbească cu el. L-a sunat de câteva ori şi îi închide. În schimb, mă înţeleg foarte bine cu famila lui, cu copiii lui. De câte ori vin la ea, îi lasă bănuţi, vin cu cadouri, cu pungile pline”, a declarat Beyonce de România.