Radio Simplu

Aici locuiește Cornel Palade. Prezentatorul are o gradină imensă și și-a făcut și fântână! Prețul vilei e de câteva sute de mii de euro!

Aici locuiește Cornel Palade! Prezentatorul are o gradină imensă și și-a făcut și fântână! Prețul vilei e de câteva sute de mii de euro!

Cornel Palade si sotia lui, Iuliana, detin o casa superba undeva la marginea Capitalei. Nu se poate ajunge usor la vila lor, insa in zona toti vecinii ii stiu si au numai cuvinte de lauda la adresa lor. El un om extrem de haios si politicos, ea – o gospodina desavarsita.

Cornel Palade si sotia lui locuiesc intr-o vila de la periferia Capitalei, in zona de fite, unde pretul unei case este de peste 200.000 de euro. E construita strategic, se pare, vila fiind asezata undeva in spatele unui hotel imens, Palade fiind nevoit sa-si faca drum ca sa ajunga la locuinta. Mai exact, ca prezentatorul tv sa poata ajunge la casa, trece printr-o parcare, cel mai probabil a hotelului.

Casuta are geamuri multe, toate cu vedere la curtea plina de verdeata. Cornel Palade si-a facut o mica gradina botanica acasa. Copacii, florile, pomisorii si fantana peste care sta aplecata la salcie sunt extrem de ingrijite.