Radio Simplu

După ce a alăptat foarte mult, Gabriela Cristea a făcut publică o imagine neașteptată! Toate mamele au sărit să-i comenteze: “Doamna dragă, așa se…”

Gabriela Cristea și-a dorit enorm copii, iar dorința i-a fost îndeplinită aproape când nu mai spera. Iată că, la 45 de ani, este o mămică fericită și împlinită, însă vedeta recunoaște că nu-i este întotdeauna ușor…

Gabriela Cristea s-a străduit ani de zile să rămână însărcinată… După multe încercări și fertilizări in vitro, care au secătuit-o nu doar de energie și speranță, ci și de toți banii, vedeta s-a consolat cu gândul că nu va putea avea copii… Și iată că atunci s-a petrecut minunea!

Gabriela Cristea a dat de greu cu copiii!
Acum Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda sunt părinții fericiți a două fetițe minunate – Victoria (2 ani) și Iris (8 luni) -, care sunt tot ce și-au visat. La 45 de ani să fii mama a doi copii mici și, în egală măsură, să te achiți cu brio și de sarcinile profesionale nu e ușor deloc, însă Gabriela Cristea reușește…

Într-o postare pe contul ei de socializare, unde își ține fani la curent cu viața ei personală, Gabriela Cristea a făcut o confesiune neașteptată și, paradoxal, plină de umor:

„Jucat cu fetele, plâns fetele, alinat, baie Victoria cu spălat pe păr, plâns cu muci de la spălatul pe păr, joacă în prosop, uscat pe păr și plâns iară cu muci, consolat, alergat în pielea goală prin toată casa, îmbrăcat într-un târziu, vreau papă, nu vreau papă, vreau suzi, nu vreau suzi de câte zece ori fiecare, așezat în pat plus cei 100 de pupicei. S-a liniștit, dar nu vrea să doarmă. Repet figura și cu Iris ca să fie totul complet. În plus, alăptat mult, mult… și asta este faţa mea când am terminat și mă simt sfârșită”, a povestit cu năduf vedeta.