Radio Simplu

A murit fotomodelul Mama Cax. Avea 30 de ani

Fotomodelul Mama Cax, un simbol pentru persoanele cu dizabilități din industria modei, a murit la vârsta de 30 de ani. Acesteia i s-a făcut rău în timpul unei călătorii la Londra, informează BBC, citat de Mediafax.

Mama Cax, pe numele său real Cacsmy Brutus, și-a pierdut un picior după ce a fost diagnosticată cu cancer în adolescență. În ultimii ani, Mama Cax a devenit un activist cunoscut pentru femeile de culoare și pentru persoanele cu dizabilități din industria modei, notează Mediafax. Anunțul despre decesul vedetei a fost făcut de familia acesteia pe Instagram.

„Am fi modești să spunem că era doar o luptătoare. ca supraviețuitor al cancerului, se obișnuise cu provocările vieții și le înfrunta cu succes. Cax și-a petrecut ultimele zile pe Pământ cu aceeași determinare”, a scris familia despre Mama Cax. FOTO: Hepta

„Ca şi supravieţuitor de cancer, se obişnuise cu provocările vieţii şi le înfrunta cu succes. Cax şi-a petrecut ultimele zile pe Pământ cu aceeaşi determinare”, a adăugat familia sa în comunicatul publicat pe Instagram.

Cax a devenit faimoasă datorită blog-ului său, unde scria cu sinceritate despre dizabilităţi, precum şi despre modă, călătorii şi stilul său de viaţă.

Fotomodelul a devenit cunoscut mai apoi pentru stilul său street wear, dar şi pentru felul în care îşi decora proteza de picior, scrie BBC.