Radio Simplu

Delia LIVE! A cantat Fata Verde intr-un mod fabulos

Ti se va face pielea de gaina daca vei asculta piesa asta cantata live de Delia.

Delia Matache este una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Vocea blondinei suna senzational live, iar prestatiile sale sunt comparabile cu cele ale Andrei.

Delia a cantat live la radio ZU piesa „Fata verde”, bineinteles in maniera proprie.

Rezultatul a fost de-a dreptul spectaculos, iar video a facut furori in mediul virtual. Cum vi se pare ca s-a descurcat?

– Delia Matache şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. Împreună cu Nick, a scos 4 albume, între 1999 şi 2003. Au urmat alte două albume solo

– Delia Matache este născută la Bădeni, Buzău, un sat cu mai puţin de 140 de locuitori

– în 2007, Delia Matache a cântat împreună cu mama sa, Gina, tot cântăreaţă

– Andra Măruţă a fost cea care a convins-o pe Delia să părăsească N&D, în 2003

– Delia Matache este absolventă a liceului de muzică Dinu Lipatti din Bucureşti. Cântă foarte bine la pian şi flaut

– Potrivit paginii de Wikipedia dedicată trupei N&D, Delia Matache a refuzat să pozeze nud, dar a refuzat spunând că merge doar până la a-şi arăta sânii.

Sătulă să fie întrebată la tot pasul când își va face timp pentru a deveni mamă, Delia (33 de ani) a oferit un răspuns brutal de sincer, așa cum ne-a obișnuit. Cântăreața și-a deschis inima într-un articol pentru o platformă online dedicată femeilor.

Sub tonul jucăuș se citește iritarea față de această întrebare care îi este adresată din ce în ce mai des în ultima vreme.

”Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. Acum recunosc că nu a fost mereu aceeași temă.

Acum ceva vreme era: «tu când te măriți că trece timpul și o femeie nemăritată nu e o femeie împlinită».

Înainte de asta era: tu când îți faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câștigă cine știe ce din ea și o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită”, își începe Delia mărturisirea pe sereniti.ro.

Artista recunoaște că nu se află deocamdată în starea necesară pentru a deveni mamă. ”Pot să vă povestesc în schimb de ce sunt în stare. Vreau să îmi iau rucsacul în spate și să fug departe, cât sunt în stare de departe.

Aș fugi în Nepal, aș merge în Tibet sau aș înota până în Noua Zeelandă înainte de face un copil. Aș trece și prin India, aș vizita Vietnamul și Koreea, m-aș plimba prin Papua Noua Guinee.

Și lista e mai lungă decât pot eu enumera aici și toate înainte de a face un copil”, explică Delia, adăugând că niciunul din momentele recomandate în mod tradițional pentru a concepe un copil n-a fost potrivit pentru ea și soțul ei.

Luna de miere și-au petrecut-o la capătul lumii civilizate, în Africa, unde ascultau cu urechea ciulită leul pe sub geam, iar agitația din centrul Capitalei nu este la fel de propice procreării precum liniștea și calmul din cartierele rezidențiale din afara Bucureștiului.

Concluzia sună mai dur decât ar fi dispusă, poate, să recunoască o femeie care alege să nu fie mamă, dar vorbim despre Delia aici, iar sinceritatea ei pică foarte bine.

”Ești egoistă dacă nu faci un copil! Da, recunosc. Mă iubesc mult și încerc să fiu cât de mult prezentă în viața mea. Admit. Sunt vinovată.”

Delia este căsătorită din 2012 cu omul de afaceri Răzvan Munteanu.