Radio Simplu

Andra cântă cele mai frumoase Melodii din popor

Andra si Catalin Maruta se iubesc din 2005, chiar din anul in care cei doi s-au cunoscut si s-au indragostit. Pe atunci insa, atat Catalin, cat si Andra erau implicati in cate o relatie.

Maruta s-au cunoscut in 2005 la mare. Catalin prezenta emisiunea Tonomatul DP2, pe TVR2, iar Andra a fost invitata sa cante.

Pe atunci Andra (26 de ani) era implicata intr-o relatie de lunga durata cu iubitul ei, Dragos Caploiu, de la trupa Groove, de care s-a separat cu scandal exact inaintea festivalului Cerbul de Aur din 2005, de la Brasov.

Si Catalin (35 de ani) se iubea cu o tanara, colega cu el la TVR 2, nimeni alta decat fiica lui Ovidiu Ioanitoaia, Iulia.

Catalin si Iulia au fost impreuna doi ani si jumatate pana cand Andra a aparut in “peisaj”.

In toamna aceluiasi an, prezentatorul PRO TV a aparut intr-un videoclip al Andrei, moment in care au aparut si zvonurile cum ca cei doi ar forma un cuplu.

Videoclipul piesei “Baietii si fetele”, in care a aparut si Catalin Maruta a fost filmat tot pe litoral.

La scurt timp dupa, cei doi au recunoscut ca formeaza un cuplu. Iata ca sunt deja impreuna de 10 ani si au un baietel, pe David.

Nu toţi artiştii au ghinion la impresari. Dacă Alexandra Stan a ţinut prima pagina a ziarelor, săptămâna aceasta, cu problemele avute cu Marcel Prodan, alţi muzicieni sunt liniştiţi. Impresarii lor chiar le vor binele, nu doar banii. Iar asta pentru că fac parte din familie.

Au suportat ani de zile gălăgia, atmosfera din cluburi, fumul de ţigară, dar şi ironii, doar ca să-şi vadă copiii artişti şi, mai ales, să-i ştie în siguranţă.

Tatăl fetelor din trupa Bambi sau părintele Alinei Sorescu au învăţat în paralel şi meseria de impresar, după ce ani de zile au mers la toate concertele şi fac rost de altele. Alexandru Mihai, tatăl Andrei, a vrut să-şi vândă chiar şi casa pentru cariera fiicei!

Alexandra Irina Măruţă (fostă Mihai), adică Andra (26 de ani), a cântat prima dată pe o scenă la vârsta de şapte ani, la emisiunea tv „Tip Top Minitop”. Văzând potenţialul micuţei, părinţii s-au decis să o susţină, astfel că tatăl său a lăsat totul deoparte şi s-a dedicat doar ei.

„Când am plecat cu Andra la drum, nu m-am gândit la bani. Am avut prăvălie în Ardeal, dar am renunţat. Mi-am lăsat meseria, am fost în stare să-mi vând şi casa doar să-mi văd copilul artist. Nu voiam să las un talent ascuns.

Când am venit în Bucureşti, nici bani de chirie nu aveam”, a declarat Alexandru Mihai, pentru Click!

Când Andra avea 14 ani, tatăl a luat-o de mânuţă şi a adus-o în Capitală. De-atunci s-au conturat cariera şi povestea succesului artistei.

Sfătuit de un alt părinte de vedetă, tatăl Giuliei Anghelescu, Alexandru Mihai s-a ocupat să-i facă rost de concerte fiicei sale, a mers cu ea la toate emisiunile, la toate petrecerile, fără să obosească.

„Din 2000 şi până acum, tot împreună suntem. Pe un impresar îl interesează doar banii, însă eu am ales mereu unde să cântăm doar ca să-i fie Andrei bine”, ne-a spus tatăl cântăreţei.

Alexandru Mihai a fost tachinat pentru că era umbra fiicei sale, însă nu a luat niciodată în seamă răutăţile celor din jur.

„Fata era tânără, venită din provincie, aşa că trebuia să fiu lângă ea pas cu pas. Horia Moculescu chiar râdea şi îmi spune «bodyguard», pentru că eram mereu în spatele ei”, şi-a adus aminte tatăl Andrei.

Alexandru Mihai nu s-a ocupat doar de Andra, ci şi de fiul său, Săndel, şi de soţia acestuia, Aurora, ambii cântăreţi de muzică populară.