Radio Simplu

Declaratia Iuliei Albu despre tinuta purtata de Alice la nunta cu Vladimir Draghia

Criticul de moda a punctat perfect tinuta miresei castigatorului Exatlon Romania 2018!

Sambata, Vladimir Draghia si Alice Cavaleru si-au unit destinele, intr-un cadru romantic, in fata prietenilor apropiati si a familiei! Pe o plaja din Mamaia Nord, “faimosul” a luat-o de sotie pe mama copilului sau si i-a declarat iubire vesnica.

Iulia Albu a vorbit deschis despre rochia de mireasa a sotiei lui Draghia! “A fost impecabila”

La ceremonie, cei doi au arata superb, lucru remarcat si de Iulia Albu! Cunoscuta ca un critic de moda aspru, vedeta a avut numai cuvinte de lauda la adresa “insurateilor”, carora le-a acordat note maxime!

Iulia Albu a vorbit deschis despre rochia de mireasa a sotiei lui Draghia. “Ador aerul simplu si romantic al intregului eveniment! Mireasa a avut o aparitie absolut impecabila!

Apreciez faptul ca a purtat coroana simpla din flori naturale si nu a exagerat cu accesorizarea! E important ca nu a optat pentru o pereche de pantofi cu toc, chiar daca din punctul meu de vedere, cel mai fericit lucru ar fi fost sa fie desculta! Nici alegerea pe care a facut-o nu a fost una gresita.

Vladimir Draghia a pariat pe o tinuta foarte foarte comoda, pe care nu are rost sa o analizam prea in detaliu! Pana la urma, nu si-a dorit niciunul dintre ei o ceremonie fastuoasa!

Este un mare plus faptul ca au pus accentul pe a se simti ei bine si a alege niste tinute simple si decente. In concluzie, felul in care Alice si Draghia s-au prezentat in ziua nuntii a fost perfect.

Au demonstrat clar ca, pentru a avea o aparitie senzationala, nu ai nevoie de trei kilograme de trei kilograme de Swarovski auriu si mult prost gust, ci doar de…decenta si eleganta subtila”, a spus Iulia Albu!

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au plecat în Maroc, la doar câteva zile după ce s-au căsătorit la malul mării. Câștigător Exatlon a postat pe contul de socializare, prima imagine în care apare alături de soția lui, în vacanță.

După nuntă, Vladimir si Alice au plecat in „saptamana de miere”, asa cum au numit-o ei, intr-o locatie extrem de veselă, si anume, Maroc. Cei doi au luat-o si pe fetita lor cu ei.

„Ne-am căsătorit! O să pun aici şi câteva fotografii de la nuntă, când le voi primi, dar între timp am ajuns in Maroc, în săptămâna de miere. Poftim niste fotografii siropoase!”, a spus Vladimir pe pagina lui de Instagram. Vladimir Drăghia s-a căsătorit sâmbătă, 21 iulie 2018, cu alesa inimii sale, Alice Cavaleru. Cei doi au arătat superb la cel mai important eveniment din viața lor.