Radio Simplu

Cum spune fetita Biancai Dragusanu ca o cheama! Este extrem de simpatica

GALERIE FOTO (2)

Fetita lui Victor Slav si Bianca Dragusanu creste pe zi ce trece si incepe sa vorbeasca. Nu foarte bine, insa incearca. Spre amuzamentul celor din jur, ea poceste cuvintele intr-un mod foarte placut.

Prezentatoarea emsiunii “Te vreau langa mine” a fost invitata de catre Teo Trandafir la “Teo Show” si a vorbit despre fiica sa, Natalia Sofia. Bianca a dezvaluit ca este la varsta la care incepe sa vorbeasca, poceste cuvintele momentan, dar tot exerseaza. Micuta este extrem de dulce atunci cand incearca sa spuna cum o cheama sau cand spune numele parintilor ei.

Bianca a vorbit si despre momentele cand ajunge acasa si fiica sa ii sare in brate: “Cu siguranta, in momentul asta se uita la noi (n.r. fiica ei, Sofia Natalia) si ma aplauda de acasa si ma asteapta. Si are niste reactii… Nu pot sa iti explic cum vin de fiecare data si vine si ma ia in brate si imi zice: „Mama!”. Si ma striga, si ma imbratiseaza, e ceva… E minunat.”

Amuzamentul familiei incepe cand incearca sa spuna cum o cheama: “A inceput sa o dea un pic pe romaneste. Incepem sa ne intelegem. Ce nu ma asteptam vreodata si nu ma gandeam vreodata in viata mea a fost numele ei. Daca o intrebi acum cum o cheama, spune: Maca Fofaia. De fapt Maca este ma cheama, cred, in traducere de la buni, ca buni exerxeaza cu ea in fiecare zi, mai mult decat mine.

„Si pe tati cum il cheama?” o intreb. „Vactor”. „Si pe mami?”. „Banca”. Repeta in proportie de 80 la suta aproape tot ce ii zic. Aproape corect, are si cuvinte care, na, le stalceste. Are un an si 10 luni. Pentru un copil la varsta ei vorbeste extraordinar de bine. deci este ceva…”

Lucrurile devin din ce în ce mai clare în familia Biancăi Drăgușanu. Sofia, fetița de un an și jumătate a vedetei se dovedește pe zi ce trece o copie fidelă a tatălui ei. Cel puțin, în ceea ce privește trăsăturile fizice. Cele mai recente imagini făcute publice de Bianca dovedesc din plin acest lucru.

Bianca Drăgușanu (36 de ani) s-a lăudat pe contul personal de Facebook cu cele mai dragi persoane din viața ei, Sofia și Victor. Vedeta a postat câteva imagini cu cei doi, iar prietenii ei virtuali au tras concluzia că puștoaica seamănă leit cu tatăl ei. Mai mult, câțiva i-au sugerat să mai facă un copil, care să moștenească și trăsăturile ei frumoase, în special ochii albaștri.

”Bianca, trebuie să mai faci un bebe să moștenească și frumusețea ta, mai ales ochii tăi albaștri.”

”Ce frumoși sunt! Prințesă mică, cât e de dulce! Seamănă cu tati.”

”Ce fetiță frumoasă aveți! Să știți că părinții de fete sunt cei mai fericiți.”

”Trasă la indigou! Seamănă cu tati.”
”Se vede că e fata lui tata!”, i-au scris Biancăi prietenii ei virtuali.

Bianca Drăgușanu a devenit pentru prima oară mamă în septembrie 2016, după ce s-a împăcat cu Victor Slav, cel care i-a fost soț pentru numai câteva luni în 2013-2014.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit însă cei doi au împreună o fetiță. Așa că toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu micuța Sofia Natalia după separarea părinților ei.

Bianca Drăgușanu a hotărât ca Victor să o vadă pe micuța Sofia Natalia oricând își dorește.

”Victor poate să o vadă pe fetiță oricând vrea, oricând simte. Nu s-a pus vreodată problema de altceva. Are cheia casei. E un tată care își adoră fiica, nu există această variantă ca el să nu o mai vadă. Nu am ce să îi reproșez. Se mai întâmplă astfel de lucruri în viață. Așa a fost să fie! Este un om pe care mă voi baza toată viața! Ne va fi alături mereu! Asta e clar. E discret, e un bărbat cu multe calități. Eu sunt explozivă, e un mare defect al meu.”

Bianca și Victor n-au vrut să rămână împreună doar de ochii lumii

Bianca și Victor au luat decizia de a se despărți deoarece nu au vrut să pozeze într-un cuplu fericit, doar de dragul lumii.

”Nu am vrut să rămânem împreună doar pentru poze. Am spus că nu are rost să ne afișăm ca un cuplu fericit dacă noi nu mai suntem fericiți. Suntem maturi, ne asumăm. Viața e scurtă, trebuie să o trăim, timpul nu îl poți da înapoi. Îmi doresc să fie fericit, liniștit, merită, e un om extraordinar. Dacă va apărea cineva în viața lui, îi doresc tot binele din lume. A fost o poveste de dragoste care a ajuns la final. Acum fiecare începem câte ceva, nu știm ce va urma. Nu ne-am mai întâlnit de multă vreme. Ultima oară a fost acum vreo 2-3 săptămâni, am spus ”Bună!”, am mers să ne schimbăm.”