Radio Simplu

Decizia celor de la MAI, după postarea virală cu Leo Messi

Oficialii celor de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au ales, acum două zile, să posteze, după care au șters, pe contul oficial de Facebook al instituției, un anunț prin care au încercat să comunice o informație de interes public printr-o glumă legată de plecarea lui Leo Messi.
Postarea nu numai că nu a avut rezultatul scontat, ba chiar a iscat foarte multe comentarii negative la adresa celor de la minister. Iritați, cei care au văzut postarea nu s-au sfiit să le adreseze cuvinte grele celor de la MAI. În aceste condiții, cei de la MAI au șters postarea virală.

Postarea, care a adunat 1800 de distribuiri și 1300 de comentarii și care a venit într-un moment cum nu se poate mai rău, a avut parte, însă, și de comentarii pozitive. Au fost oameni care au apreciat gluma. Problema a fost că, în același timp, șefii Poliției recunoșteau că s-au întâlnit cu interlopii din Capitală.

Postarea celor de la MAI legată de plecarea lui Messi de la FC Barcelona
Puși în fața unui astfel de ”tablou”, care aduce prejudicii de imagine, cei de la MAI au ales să șteargă postarea, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.