Radio Simplu

De când este cu Gina, Smiley şi-a renovat „cuibuşorul”. Uite cum arată acum vila care a prins culoare de când este îndrăgostit

GALERIE FOTO (4)

De curand cei doi au recunoscut ca au o relatie si  îşi consumă iubirea departe de ochii curioşilor, în vila solistului de la Cernica. Vilă care a prins culoare de când Smiley e îndrăgostit.

Despre casa lui Smiley, în valoare de 300.000 de euro, s-au scris pagini întregi şi toţi fanii au reuşit să pătrundă virtual în interiorul ei, cu ajutorul unor poze postate de arhitecţii care s-au ocupat de locuinţă. Dintr-o casă monotonă, designerii au creat un spațiu de locuit al contrastelor.

În timp ce camerele cu pereţii vopsiţi în alb şi bleu dau interiorului un aer mediteranean, faţada casei pare destul de mohorâtă. Surpriză, însă! De când s-a amorezat de frumoasa Gina, Smiley a simţit nevoia să dea puţină culoare şi exteriorului.

Aşa arăta vila solistului din Cernica, în urmă cu câteva luni:

Solistul a tocmit rapid câţiva muncitori care s-au apucat de zugrăvit şi montat pavele. Gardul care până mai ieri era făcut din fier forjat, placat cu policarbonat, este acum “îmbrăcat” într-un înveliş multicolor, care te duce cu gândul la staţiunile greceşti. Elemente cu alb şi albastru se regăsesc şi pe faţada casei, deasupra ferestrelor.

Nu ştim dacă Gina i-a sugerat iubitului această schimbare, cert este că amândoi se pot simţi acum ca-n vacanţă în căsuţa din Cernica, Ilfov. Prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite” nu locuieşte cu Smiley, dar îl vizitează destul de des.