Radio Simplu

CE SUMĂ PLĂTEȘTE ALEX BODI PENTRU A DORMI CU BIANCA DRĂGUȘANU ÎNTR-UN APARTAMENT DE LUX DIN DUBAI

GALERIE FOTO (2)

Pentru că afacerile sunt momentan prioritatea lui numărul 1, Alex Bodi călătorește foarte mult, în vreme ce noua lui soție, Bianca Drăgușanu, îl însoțește peste tot.  

Chiar dacă este plecat să facă afaceri în Dubai, Bodi nu poate sta fără Bianca, așa că frumoasa blondă îl însoțește peste tot, iar seara, când afaceristul își termină negocierile, cei doi petrec clipe de neuitat. Practic îmbină utilul cu plăcutul.

Cei doi nu sunt singuri în Dubai, ci alături de câţiva prieteni, printre care şi croatul Josip, partenerul său din compania specializată în tranzacţii cu microlingouri de aur, relatează wowbiz.o.

Bodi şi gaşca au profitat din plin de soarele generos şi s-au dus pe plaja selectă a hotelului în care s-au cazat, Armani, unul din cele mai luxoase din Dubai. Soțul Biancăi a închiriat un apartament luxos, aşa cum procedează de fiecare dată când pleacă în călătorii de afaceri.

Preţul unui astfel de apartament este de aproximativ 1.000 de euro pe noapte. Bianca Drăguşanu nu s-a putut bucura de acest lux, pentru că a fost reţinută în ţară, la mai multe evenimente în care a avut de promovat rochii şi diverse produse cosmetice.