Radio Simplu

Adelina Pestrițu, gafă la botezul finului ei? Internauții i-au sărit în cap când au văzut ce a scris pe Instagram: „Nu scrie în Biblie așa ceva!”

GALERIE FOTO (2)

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au botezat astăzi un frumos băiețel pe nume Lucas Nicolas.

Mesajul postat de Adelina Pestrițu imediat după ce l-a botezat pe micuțul Nicolas a stârnit mari controverse în rândul internauților.

Adelina Pestrițu, gafă la botezul finului ei? Interauții i-au sărit în cap când au văzut ce a scris pe Instagram: „Nu scrie în Biblie așa ceva!”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au fotografiat alături de finuțul lor imediat după ce au ieșit din biserică, iar Adelina a pus fotografia pe Instagram cu un mesaj care i-a supărat pe mulți dintre cei care o urmăresc.
„Le-am luat un pagan si le-am adus un crestin. ♥️”, este mesajul care a stârnit revoltă în rândul internauților.

„Nu inteleg adica micutul e pagan? Si voi le-ati adus parintilor un crestin? Mi se pare aberant😳”„Nu scrie așa ceva în biblie”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase. Mai mult, unul dintre urmăritori a și explicat care este semnificația cuvântului păgân: „Păgân -smf, a (Persoană) care se închină la zei sau la idoli Vz idolatru, politeist, Persoană care (nu respectă dogmele sau practicile religiei creștine și) are o atitudine insultătoare față de ele. 25-26 smf, a (Om) lipsit de pietate, de smerenie, de evlavie. 27-28 smf, a (Pex) (Om) nemilos, crud, nelegiuit. 29 smf (Reg) Ucigaș. 30 a Cumplit. 31-32 av, a (În mod) înverșunat. 33-34 av, a (În mod) pătimaș. 35 a (Fig) Vrăjmaș. Nu cred ca e cazu sa îți numești așa copilașul”.

Fanii vedetei au sărit în apărarea ei și au explicat că de fapt așa este tradiția românească și că Adelina nu a scris nimic greșit.

„Dacă ai habar de puțina traditie românească ai știi ca acest cuvânt pagan, la botez, are o întreaga poveste în spate…ce crezi?! una faina tare!! hai sa nu mai fim ipocriți sa citim, sa ne informam responsabil și sa nu mai aruncam cu ucigași, nemiloși și nelegiuiți unde nu e cazul🤦‍♀️”„Cam așa se spune: ‘te-am luat păgân, te-am adus creștin!’ Și eu credeam că bebelușii sunt îngerași fără de păcat, dar se pare că dacă nu sunt botezați nu sunt considerați creștini!”