Radio Simplu

Alexia Eram a anuntat cand se casatoreste si cati copii isi doreste 

GALERIE FOTO (2)

Alexia Eram este mai hotărâtă ca niciodată. Fiica Andreei Esca știe exact ce vrea de la viață și câți copii să aibă. Alexia Eram a răspuns tuturor curiozităților urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare și a dezvăluit când vrea să se căsătorească.

De mai bine de doi ani, Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh, un tânăr artist care a reușit să o facă pe fiica Andreei Esca să se îndrăgostească iremediabil. Alexia se află acum în Anglia, acolo unde a început să studieze la facultatea pe care și-a dorit-o.

Curioși, fanii Alexiei Eram au întrebat-o la ce vârstă ar vrea aceasta să se căsătorească, dar și la ce vârstă și-ar dori să devină mamă. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns fără ezitare la întrebări.

‘Aș vrea să mă căsătoresc pe la 26 de ani, mă rog… între 26-28 de ani. Să fac copii pe la 28 de ani. Aș vrea să am doi copii, o fată și un băiat. Sau… patru dacă nu ies o fată și un băiat.’, a dezvăluit Alexia Eram.

Este pentru prima dată când Alexia Eram face declarații despre copii, deși are doar 18 ani, fiica Andreei Esca are planuri mari cu iubitul ei. Tânăra nu se vede fără Mario Fresh, iar cu siguranță cei doi se vor căsători peste ceva timp și vor avea o familie frumoasă așa cum amândoi își doresc.