Radio Simplu

Dacă nu mă poţi iubi, te voi face să-ţi fie dor de mine

“Într-o zi mă vei căuta în fiecare persoană, dar nu mă vei găsi.”

Nu știu când va veni această zi. Poate voi ține de mână pe altcineva, fiind absorbită de atenția lui nici nu voi observa că treci pe alături. Până când nu îmi vei rosti numele. Și imediat îmi voi aminti de tine, de ceea ce a fost între noi, dar mai mult, de ceea ce nu a fost între noi.

Pentru că niciodată nu mi-ai răspuns reciproc. Îmi ofereai doar fărâmituri de iubire, lăsându-mă să mă pierd în presupuneri. Pur şi simplu iubeam pe cineva care nu mă iubea.

Însă într-o zi îţi vei aminti de mine și vei înțelege cât de mult ţi-e dor.

Îţi va fi dor de acele conversații, când vorbeam numai despre tine. Îţi va fi dor de acele mesaje pe care le ignorai. Vei asculta din nou vechile mesaje vocale, doar pentru a-mi auzi vocea. Vei privi fotografiile vechi, amintindu-ţi perioada în care erai principalul în viața mea.

Îți vei aminti cum îți povesteam totul până la cele mai mici detalii. Și îţi va fi dor, pentru că nimeni nu-ţi mai spune nimic.

Îţi va fi dor de cea care avea grijă de tine, încât uita să se gândească la sine. Îţi va fi dor de cea care era mereu lângă tine, deşi considerai asta ca ceva firesc. Şi când îţi va fi dor de mine, vei regreta că nu ţi-ai dat seama ce ai avut, atunci când eram alături de tine. Nu mi-ai oferit șansa pe care o meritam.

Să-ţi fie dor de cineva când nu mai este lângă tine – acest lucru este cel mai rău dintre toate. Te urmărește gândul “Ce ar fi fost dacă..” atunci când stai singur în pat sau şi mai rău, stai cu cineva lângă care te simți singur…cu cineva care te tratează aşa cum mă tratai tu pe mine…

Poate că te întrebi dacă mai am sentimente. Probabil că mai am. Diferența dintre noi era că eu spuneam ceea ce simt, iar tu aveai îndoieli.

Eu însă, nu puteam să aștept până te vei decide ce simți. Nu puteam continua sperând, dorind şi obținând ceea ce nu voi primi. Chiar şi cei mai buni oameni obosesc să mai încerce.

Da, la început a fost dureros, însă am mers mai departe. Acum eu sunt cea care nu poate fi uitată.

Într-o zi vei primi un mesaj și vei spera că este de la mine. Într-o zi, vei auzi o melodie care ți-a plăcut, dar acum îţi amintește de mine. Și o vei schimba. Într-o zi, îți jur, îţi va fi dor de mine și când va veni acea zi, eu deja voi fi departe de tine.

Ai refuzat din nou să mergi la întâlnire pentru că ţi-a ieșit un coş? Femeile au tendința să-şi facă griji pentru unele lucruri, care de fapt, sunt lipsite de sens. De cele mai multe ori, bărbaților nici nu le pasă de aceste lucruri. Iată câteva dintre ele:

Faptul că ai sânii de dimensiuni diferite

De fapt, la toată lumea sânii sunt diferiți şi acest lucru este normal. Corpul nostru, în general, este disproporționat și nu merită să-ţi faci griji deloc. Bărbații nici nu observă aceste lucruri mărunte.

Faptul că ţi-a ieşit un coş

În primul rând, sub un strat gros de fond de ten, pe care cu siguranță îl aplici, el nu va observa nimic. Și dacă va observa, puțin probabil va face o impresie atât de puternică asupra lui, încât ar merita să-ți faci griji.

Faptul că ai pistrui

Îţi spun un secret – majoritatea bărbaților consideră pistruii chiar foarte drăguți!

Faptul că uneori mergi la toaletă

Pentru el asta nu este o știre, crede-mă – el demult e băiețel mare, iar fenomenele fiziologice nu-l deranjează.

Faptul că ai transpirat după sală

Și el de asemenea transpiră la sală, atunci când aleargă sau când cară ceva greu. Și, în general, toți oamenii transpiră. Iar dacă îţi faci griji atât de mult, achiziționează-ţi un deodorant bun.

Faptul că stomacul tău face gălăgie

Un alt fenomen fiziologic, de care în mod evident, nu ar trebui să-ţi fie rușine. Nu încerca să transformi totul într-o glumă – pentru asta nici măcar nu trebuie să te justifici.

Faptul că nu ai avut timp să-ţi faci epilarea

Cel mai probabil, îţi faci griji pentru firele de păr scurte care au reușit să crească după epilarea anterioară și este puțin probabil că le va observa. Dar, dacă cumva le va observa, cu siguranță te va ierta.