Radio Simplu

Cum si-a mobilat fiica lui Nicolae Guta vila de 500.000 de euro

GALERIE FOTO (2)

Nu o să-ți vină să crezi cum și-a mobilat fiica lui Nicolae Guță vila de 500.000 de euro! Și-a poreclit vila „Casa Albă”! O să leșini de râs când o să-i vezi canapelele! Așa ceva vezi numai în filme

Manelista traieste ca o regina.

Cantareata este obisnuita cu luxul de mica, tatal ei facandu-i toate poftele. Ei bine, Guta nu s-a dezis de acest obicei nici acum, vila somptuoasa in care locuieste Nicoleta stand marturie.

Cantareata traieste intr-o vila in valoare de 500.000 de euro, la Petrosani. Artista si-a poreclit „palatul” Casa Alba si l-a mobilat dupa gusturile ei.

“Palatul” are o curte pe masura si, exact ca in filmele preferate ale manelistului, o fantana arteziana. In livingul care ar putea servi lejer drept teren de fotbal se gasesc mai multe obiecte decorative placate cu aur, iar pe tavan “troneaza” o potcoava despre care Guta si Nicoleta spun ca le poarta noroc.

Fiica lui Nicolae Guta a facut de curand o achizitie inedita. Blonda si-a cumparat canapele si fotolii cu spatarul in forma de degete si este foarte incantata de alegerea ei.

Piesele de mobilier sunt de culoare rosie, preferata Nicoletei, si imediat dupa ce le-a cumparat si-a invitat prietenele cele mai bune sa le admire.