Radio Simplu

Mircea Radu «a vânat» numai femei celebre… dar e însurat cu o fată simplă. Cum arată soția lui

GALERIE FOTO (2)

Mircea Radu este un barbat implinit. Are o sotie frumoasa si doi copii sanatosi: un baietel in varsta de 4 anisori si o fetita.

In ciuda diferentei de varsta de 20 de ani, Mircea Radu si nevasta lui, Raluca fosta-Olaru, au o relatie cat se poate de frumoasa, scrie cultural.bzi.ro.

Ce-i drept, fostul prezentator al emisiunii „Din Dragoste” a vanat ceva femei celebre la viata lui, cum ar fi Alexandra Dinu – pe care se spune ca i-a suflat-o chiar Adrian Mutu – si fosta prezentatoare a emisiunii in limba maghiara de la TVR, Magdolna Grosu.

In cele din urma, insa, s-a orientat catre tanara Raluca, care este originara din micuta localitate rurala Stefanesti, din judetul Botosani. Dupa ce i-a adus pe lume cei doi copii, sotia lui Mircea a reusit sa slabeasca, fiind acum, la doar 27 de ani – fata de cei 47 ai lui – o femeie cu adevarat frumoasa, dupa cum se poate vedea.

Soția lui Mircea Radu se afișează foarte rar în public, la evenimente alături de partenerul ei de viață.

Raluca este medic oncolog. Raluca este o femeie foarte atragătoare, dar cu toate acestea Mircea Radu afirma, într-o emisiune de televiziune, că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, declara prezentatorul de televiziune.

„Ea mi-a spus că părinţii ei ar vrea să mă cunoască şi eu i-am spus că mă cunosc de la televizor. Ea a spus că nu aşa şi am zis bine. Ai ei sunt profesori, ne-am înţeles din prima”, adăuga Mircea Radu.