Radio Simplu

Bianca de la ”Puterea Dragostei” e în depresie!

Bianca de la ”Puterea dragostei” trece prin momente cât se poate de dificile, în aceste momente, în Turcia, iubita lui Livian fiind în depresie.

Dacă în plan amoros lucrurile merg ”ca unse” pentru Bianca de la ”Puterea Dragostei”, pe alte planuri lucrurile nu sunt la fel de roz, motiv pentru care iubita lui Livian este în depresie.

Mai exact, ne-a mărturisit Bianca de la ”Puterea Dragostei”, ”Vulpiței” îi este din ce în ce mai dificil să rămână în show-ul moderat de Andreea Mantea. ”Cred că sunt singura concurentă care nu a mai fost acasă de vreo cinci sau șase luni. Mi-e greu, mi-e tare dor de familia mea. Nu pot să spun, aici mi-e bine, îl am pe Livian lângă mine, el mă încurajează, dar deja dorul de casă mă macină, sunt în depresie. Am și vorbgit cu Andreea Mantea despre asta, poate voi reuși să merg și eu acasă măcar câteva zile. Mi-ar plăcea să vină și Livian cu mine, atunci ar fi perfect”, a mărturisit, în exclusivitate pentru wowbiz.ro, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

De altfel, Bianca este, cu siguranță, cea mai veche concurentă a emisiunii, ea fiind prezentă și tot primul sezon în platourile de filmare, câștigând, pe atunci, și marele premiu dedicat fetelor, iar în cel de-al doilea sezon, cu o săptămână de pauză, a fost tot timpul în emisiune.

De curând, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au plecat într-o scurtă croazieră pe Bosfor și s-au îmbrăcat lejer, bruneta preferând o fustă scurtă, albastră, iar tânărul ei iubit, pantaloni scurți, tricou și șlapi. Iar pe iaht, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au făcut, așa cum se întâmplă de obicei când sunt împreună, risipă de gesturi tandre, cei doi pupându-se și atingându-se în fiecare secundă petrecută împreună. Iar la un moment dat, atunci când, în glumă, i se uita sub rochiță Biancăi, Livian a observat una dintre cele mai frunstrante imperfecțiuni ale femeilor: câteva vergeturi.

Doar că, spre deosebire de majoritatea bărbaților care visează la perfecțiunea femeii de lângă ei, Livian de la ”Puterea Dragostei” a reacționat într-un fel în care demonstrează că sentimentele pe care le are pentru Bianca sunt 100% reale. ”Astea (vergeturile, n. red.), pe mine, mă termină, la modul… Naturalețe!”, a exclamat Livian de la ”Puterea Dragostei”, atingându-le mai tandru ca niciodată, vizibil fericit că Bianca nu se poate lăuda cu intervenții estetice care să o transforme într-una dintre divele plasticate de pe la noi.