Radio Simplu

CUM SE AGATĂ o ROMANCĂ în Anglia

Româncele ajung foarte uşor în patul unui bărbat, arată un american, expert în turism de plăcere. La nivel european, fetele noastre se lasă cel mai uşor convinse.

Femeile din România nu consideră o problemă să sară în patul unui necunoscut, chiar de la prima întâlnire. Daryush Valizadeh (42 de ani), expert în turism de plăcere, a realizat harta lumii în funcţie de cât de uşor cedează femeile avansurilor unui bărbat. Specialist în sedus femeile, americanul a făcut o listă de recomandări pentru turiştii care merg în vacanţe pentru a cuceri femei sau barbati. Astfel, în ţări precum Rusia, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Cehia şi România, cucereşti o femeie „cu o strângere de mână şi o invitaţie la un suc”.

Potrivit click.ro, la nivel mondial însă, primul loc la „femei uşor de agăţat” este ocupat de ţări precum Peru, Bolivia, Congo, Tanzania, Zambia, Angola şi Kenya. În Europa, cel mai greu de convins sunt femeile din Spania şi Italia.

STII CARE SUNT CELE MAI CUNOSCUTE SI BOGATE ROMANCE DIN LUME?

De fiecare data se spune ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar acum exista si dovada ca sunt chiar printre cele mai bogate. Cea mai potenta financiar este pe departe Jenny Paulson, care are o avere estimata la 11, 2 milarde.

Ea l-a cunoscut pe magnatul american John Paulson, in timp ce lucre ca secretara pentru el. De aici nu a fost mult, pan ace romanca l-a facut sa se indragosteasca de el. Acum Jenny duce o viata de huzur si are in proprietate unele dintre cele mai luxoase vile de pe planeta.

Cei doi detin o impozanta vila in Aspen, Colorado pe care au paltiti o avere.

Luxoasa proprietate este estimate la 49 de milioane de dolari si se intinde pe 36 de hectare. Imobilul are 15 dormitoare si 16 bai, iar pretul initial al acesteia a fost de 135 de milioane de dolari.

De altfel, miliardarii s-au interest si de o proprietate in San Juan, Puerto Rico. Apartamentul, in valoare de cinci milioane de dolari, se afla intr-una din cele mai exclusiviste cladiri din Puerto Rico, fiind construita chair pe malul marii.

Resedinta este situata pe mai multe niveluri, are ferestre panoramice, lift interior cu acces la fiecare etaj si terasa cu vedere la mare, are sase dormitoare si tot atatea bai, existand si locuri de cazare pentru personalul din casa. La unul din etaje se afla o piscina imensa cu vedere la Oceanul Atlantic, iar printre facilitate se mai numara o sala de sport complet echipata, sauna si multe alte lucruri.

Vaduva lui Iosif Constantin Dragan este si ea o prezenta de luat in seama in topul celor mai bogate romance de peste hotare. Veronica Gusa de Dragan, care avea anul trecut o avere estimate la 450-500 de milioane de euro locuieste de ani buni la Palma de Mallorca, Spania.

Ea are trei copii si conduce un grup de 100 de firme. Veronica Gusa de Dragan, fiica generalului Gusa, sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane pana in 1989, a spus intr-un interviu acordat in 2008 publicatiei revistaflacara.ro ca ea este : “o mana de fier intr-o manusa de catifea. Cand Josif Constantin Dragan mi-a incredintat conducerea Grupului ButanGas, mi-a dat totul: incredere, curaj, forta, motivatie si, nu in ultimul rand, certitudinea continuitatii”.

Tot in acelasi inetrviu ea a vorbit si despre diferenta de varsta dintre ea si fostul ei sot.

“Nu am vazut niciodata diferenta de varsta. M-a fascinat personalitatea lui, modul elegant de a se comporta si m-a facut sa ma simt cea mai importanta femeie din viata lui”, a spus tanara.

Una dintre cele mai cunoscute romance din lume este fara dar si poate Nadia Comaneci, botezata si “Zeita de la Montreal”. Ea este prima gimnasta din lume care a primit nota zece intr-un concurs olimpic de gimnastica.

Este castigatoare a cinci medalii olimpice de aur. Este considerata a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX si una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile. De altfel, ea este primul sportiv roman inclus in memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Este castigatoare a cinci medalii olimpice de aur. Este considerata a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX si una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile. De altfel, ea este primul sportiv roman inclus in memorialul International Gymnastics Hall of Fame.