Radio Simplu

Cum arata sotia lui Mihai Petre insarcinata in 8 luni!

GALERIE FOTO (2)

Mihai Petre si sotia lui sunt in culmea fericirii – acestia asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea bebelus al cuplului. Recent, Elwira a incarcat o poza pe retelele de socializare si le-a aratat fanilor cat de mult i-a crescut burtica.

Elwira este insarcinata in luna aopta si vor avea inca o fetita. Initial si-au dorit un fratior pentru Catinca, insa tot ce isi doresc acum este ca micuta sa fie sanatoasa. Momentan, cei doi inca nu au ales un nume, dar au marturisit ca au o lista foarte mare, la care inca adauga nume.

Catinca, fiica cea mare a cuplului, isi doreste ca ea sa aleaga numele micutei, insa propune doar nume din desenele animate pe care le vizioneaza, iar parintii nu sunt foarte incantati.

Sotia lui Mihai Petre a declarat emotionata:“Copiii mi se par un dar divin, cea mai mare bucurie. Inainte de a o avea pe Catinca, nu prea ii intelegeam pe parinti. Simt cum m-a transformat Catinca intr-un om mult mai sensibil decat cum eram inainte de a avea un copil.

Abia astept sa o cunosc si pe ea, sa o aud razand, sa-i aud primele cuvinte… Putea fi baiat, nu conteaza pentru mine. La nume ne gandim. Catinca propune niste nume de desene animate… Vom gasi o varianta cu care sa fim toti fericiti, o varianta si romaneasca si polona.

Catinca se mai numeste si Isabela, dupa bunica din partea mamei ei.”

Elwira si Mihai Petre sunt impreuna de 18 ani si sunt casatoriti de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut in Republica Moldova, cand au ramas fara parteneri de dans. Au dat probe de dans, au devenit parteneri pe ringul de dans, iar la cateva luni au devenit un cuplu.

Les mannequins Hailey Clauson et Bo Krsmanovic posent pour la nouvelle campagne de pub Beach Bunny à Los Angeles le 17 mars 2018. Sport Illustrated Swimwear issue models Hailey Clauson and Bo Krsmanovic pose for the new campaign of American brand Beach Bunny in Los Angeles March 17, 2018.

Cunoscutul coregraf şi jurat al emisiunilor „Dansez pentru tine” şi „Uite cine dansează”, de la Pro TV, este în al nouălea cer de fericire. Soţia lui, Elwira Petre, este însărcinată din nou.

Anul acesta, familia coregrafului Mihai Petre (38 de ani) se va înmulţi cu încă un membru. Coregrafii şi dansatorii Mihai şi Elwira Petre (36 de ani) vor deveni din nou părinţi, cel mai probabil la începutul verii. Elwira a anunţat evenimentul printr-o fotografie publicată pe Instagram, în care i se vede burtica datorită rochiei mulate, şi sub care a scris mai multe detalii.

Cei doi au primit nenumărate felicitări, iar Mihai Petre ne-a confirmat că trăiesc un moment sublim. „Da, e adevărat. Suntem foarte fericiţi!”, ne-a mărturisit coregraful, pe care îl ştiţi şi de la „Dansez pentru tine”, dar şi de la „Românii au talent”, acolo unde la început a fost unul dintre juraţii emisiunii. Cei doi mai au o fetiţă, pe care o cheamă Catinca, şi care s-a născut pe 12.12.2012.