Radio Simplu

Cum arată locuința Loredanei Groza

GALERIE FOTO (4)

Are faimă, bani, familie și o carieră de succes! Însă puțini știu în ce lux trăiește Loredana Groza. Nimeni nu l-a mai văzut până acum! Uite cum arată palatul artistei

Are faimă, bani, o familie frumoasă şi o carieră de succes. Loredana Groza este un model profesional pentru multe cântăreţe de la noi. Însă puţini ştiu în ce vilă somptuoasă locuieşte artista.

Casa în care locuieşte Loredana Groza se află în nordul Bucureştiului, într-o zonă selectă.

Vă prezentăm câteva imagini cu „palatul” Loredanei, aflat în nordul Capitalei:

FOTO Loredana Groza s-a dezbracat! La 49 de ani, vedeta se mandreste cu un trup de pustoaica
Loredana Groza s-a dezbracat, mandra de trupul ei zvelt! La 49 de ani, vedeta arata cu mult mai bine decat multe tinere de 20 de ani.

Loredana Groza s-a dezbracat, pregatindu-se de plaja. Artista, in varsta de 49 de ani, se reinventeaza ori de cate ori simte nevoia, insa de trupul ei are grija zilnic. Desi are un program extrem de incarcat, Loredana Groza are mereu timp sa meraga la sala si sa-si intretina musculatura.

Printre zboruri si spectacole, in programul Loredanei ramane mereu timp si de distarctie. Spiritul ei tanar se bucura de orice loc nou, iar deplasarile in tari insorite ii aduc cea mai mare bucurie celebrei blondine.

Din bagajul Loredanei Groza nu lipseste niciodata costumul de baie, iar vedeta este mereu pregatita sa se dezbrace pentru o plaja sau o baie intr-o piscina luxoasa. Cu un trup zvelt si tonifiat, cantareata se mandreste in fiecare zi si nu ezita sa isi incante fanii cu imagini din intimitatea ei.