Radio Simplu

Cum arată femeia care îi stă de 17 alături lui Moroșanu? Soția lui nu apare niciodată la TV

GALERIE FOTO (3)

Puțini știu că celebrul boxer este un bărbat căsătorit și are o relație fericită de mai bine de 17 ani. Și asta pentru că e un bărbat extrem de discret, iar soția lui nu și-a dorit nicicând să fie persoană publică ori să apară pe micile ecrane. Totuși, asta nu înseamnă că în intimitate cei doi n-au o relație excelentă, construită pe respect și fericire.

Succesul mariajului său l-a confirmat chiar Cătălin Moroșanu prin puținele postări de pe rețelele de socializare în care a vorbit despre femeia care îi stă de mai bine de 17 ani alături și pe care o iubește la fel ca atunci când s-au cunoscut. „Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou. Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Moroșanu pe Facebook, la începutul acestui an.

Ce spune Georgiana Moroșanu despre relația lor

Declarația de dragoste i-a fost întoarsă odată cu compromisul Georgianei de a acorda un interviu televizat. Deși apare rareori în fața camerelor de luat vederi, soția lui Cătălin Moroșanu a vrut să-și încurajeze soțul, care e concurent în emisiunea ”Ferma”, difuzat pe PRO TV. Ea acceptat să vorbească pentru ”La Măruță” despre începuturile relației lor, dar și despre sentimentele care îi leagă în prezent. „Noi am crescut împreună, eram la liceu când ne-am cunoscut. Ne cunoaștem dinainte de cariera lui Cătălin și cred că a fost un lucru bun, în plus, pentru noi. (…)Niciodată n-a fost atât de mult timp plecat de acasă. cel mai mult a fost plecat trei săptămâni cred. Este relativ greu pentru că îmi revin mie toate sarcinile acum. Îmi e dor de el, aștept să vină acasă”, a declarat Georgiana.